- Berichten
- 349
Nog net low & slow asperges, bijna een uur bij 140 graden gegaard. De laatste 20 minuten de kabeljauwfilet op de grillverhoger in de KamadoJoe Jr. er bij geplaatst. Met bloemkoolrijst uit de pan een lekker koolhydraatarm gerecht!
Ik gebruikte vadouvan kruiden op de asperges en een lichte dusting van viskruiden op de kabeljauwfilet. De echte smaak kwam van de appelhout houtskool, een fantastische soort die een subtiele zoetige rooksmaak afgeeft.
De bloemkoolrijst uit de pan gekruid met ras el hanout, sojasaus en lenteui toegevoegd.
Foto's hieronder
Groeten van Robert
Ik gebruikte vadouvan kruiden op de asperges en een lichte dusting van viskruiden op de kabeljauwfilet. De echte smaak kwam van de appelhout houtskool, een fantastische soort die een subtiele zoetige rooksmaak afgeeft.
De bloemkoolrijst uit de pan gekruid met ras el hanout, sojasaus en lenteui toegevoegd.
Foto's hieronder
Groeten van Robert