Little foekje
Kooltjesharker
- Berichten
- 100
voor de gene die het diy forum al een tijd volgen,zal mijn vorig verslag niet onbekent zijn.
ik heb ong een jaar geleden een offset smoker gemaakt met me vader.
toen ik deze voor t eerst extern gebruikde bij een house warming voor een goeie vriend van me, kreeg ik mijn eerste klus.
een bruiloft voor 50 man.
ik was en ben nog niet professioneel dus ik moest een hoop aan schaffen om dit voor elkaar te boksen.
echter wouden ze een heel varkentje op t menu. en daar vond ik mijn smoker toch te klein voor (zeker in combinatie met de rest van t vlees een 12 stuks hele kip chicken)
t buffet bij elkaar geraapt (smoker op de achtergrond)
in eerste instantie was er het plan om een cajun microwave te maken. echter gezien de beperkte opslag thuis zou zo een " doodskist" niet handig zijn.
toen kwamen we uit op een asador kruis. dit was goed uit te werken en ook demontabel te maken. dus de bestellingen werden gemaakt en me vader ging aan t lassen.
veel foto's van t hele proces heb ik niet gezien ik nu een stuk verder bij mijn vader vandaan woon en ik daar niet dagelijks ben.
het hele geheel bestaat uit 3 poten. te hele geheel is volledig demontabel. echter de spit valt te draaien en in hoogte (op de as) te verstellen. ook is hij naar voren of naar achter te positioneren. dit allemaal om de ideale afstand van het vaak wisselend vuur te kunnen cre?ren.
verder laat ik de foto's voor zich spreken. ik hoop dat jullie t wat vinden gezien er weinig bouw foto's bij staan.
incl een spit voor evt kippetjes
bruiloft:
bbq op me werk:
mochten jullie vragen hebben hoor ik deze graag
gr tom
ik heb ong een jaar geleden een offset smoker gemaakt met me vader.
toen ik deze voor t eerst extern gebruikde bij een house warming voor een goeie vriend van me, kreeg ik mijn eerste klus.
een bruiloft voor 50 man.
ik was en ben nog niet professioneel dus ik moest een hoop aan schaffen om dit voor elkaar te boksen.
echter wouden ze een heel varkentje op t menu. en daar vond ik mijn smoker toch te klein voor (zeker in combinatie met de rest van t vlees een 12 stuks hele kip chicken)
t buffet bij elkaar geraapt (smoker op de achtergrond)

in eerste instantie was er het plan om een cajun microwave te maken. echter gezien de beperkte opslag thuis zou zo een " doodskist" niet handig zijn.
toen kwamen we uit op een asador kruis. dit was goed uit te werken en ook demontabel te maken. dus de bestellingen werden gemaakt en me vader ging aan t lassen.
veel foto's van t hele proces heb ik niet gezien ik nu een stuk verder bij mijn vader vandaan woon en ik daar niet dagelijks ben.
het hele geheel bestaat uit 3 poten. te hele geheel is volledig demontabel. echter de spit valt te draaien en in hoogte (op de as) te verstellen. ook is hij naar voren of naar achter te positioneren. dit allemaal om de ideale afstand van het vaak wisselend vuur te kunnen cre?ren.
verder laat ik de foto's voor zich spreken. ik hoop dat jullie t wat vinden gezien er weinig bouw foto's bij staan.
incl een spit voor evt kippetjes



bruiloft:




bbq op me werk:


mochten jullie vragen hebben hoor ik deze graag
gr tom