- Berichten
- 2.745
Vandaag uit de worstbijbel appel-pistache-sinaasappel worst gemaakt.
Had nog een stuk procureur liggen dit in stukken gesneden ook een paar speklappen en dit door de porkert heen gedraaid.
Dit weer even in de koeling gezet.
De ingredi?nten zijn
Een appel in stukjes
Pistachenootjes grof gehakt
Sinaasappel geraspt
Keukenzout
Zwarte peper gevijzeld
Nootmuskaat
Foelie
Kardemomzaad
Appelcider
Magere melkpoeder
Dit goed door het vlees heen gemengd en de darm goed schoon gemaakt .
En dan de darm gevuld en worstjes er van gemaakt .
Het proefstukje smaakte prima morgen de worstjes zelf proberen .
Maar foto?s zeggen meer.
Grill Guru Elite large,WGA,Barbecook,maverick 733,fantast,One minute lighter
BBQ sessie 28
Had nog een stuk procureur liggen dit in stukken gesneden ook een paar speklappen en dit door de porkert heen gedraaid.
Dit weer even in de koeling gezet.
De ingredi?nten zijn
Een appel in stukjes
Pistachenootjes grof gehakt
Sinaasappel geraspt
Keukenzout
Zwarte peper gevijzeld
Nootmuskaat
Foelie
Kardemomzaad
Appelcider
Magere melkpoeder
Dit goed door het vlees heen gemengd en de darm goed schoon gemaakt .
En dan de darm gevuld en worstjes er van gemaakt .
Het proefstukje smaakte prima morgen de worstjes zelf proberen .
Maar foto?s zeggen meer.






Grill Guru Elite large,WGA,Barbecook,maverick 733,fantast,One minute lighter
BBQ sessie 28