- Berichten
- 32
Een tijdje geleden heb ik eindelijk m'n eerste bcc kunnen maken. Ik was tevreden over resultaat, alleen vond ik het kippetje toch wat droog aan de binnenkant. Nu heb ik gezien dat je de bovenkant van de kip dicht moet maken en dat had ik niet gedaan. Dus iets om rekening mee te houden de volgende keer. Ik denk dat ik de volgende keer ook een kleiner blikje moet nemen, dit was een 0,5 liter blik.
Het kippetje heeft 1,5 uur op 180-190 graden gestaan, wellicht iets te lang maar mijn wederhelft heeft in het verleden eens een salmonellavirus opgelopen in Azi? dus ze wilde zeker weten dat het kippetje goed gaar was. :-X
Ik kan niet wachten tot de volgende gelegenheid. ;D
Hier wat foto's:




Het kippetje heeft 1,5 uur op 180-190 graden gestaan, wellicht iets te lang maar mijn wederhelft heeft in het verleden eens een salmonellavirus opgelopen in Azi? dus ze wilde zeker weten dat het kippetje goed gaar was. :-X
Ik kan niet wachten tot de volgende gelegenheid. ;D
Hier wat foto's:



