Smoking Fly
Tondelzoeker
- Berichten
- 6
Duivelse kip. Heet en zwart als de hel.
Kippenbouten garen in een saus en vervolgens stevig afgrillen.
Ui (2), knoflook (3), lombok (2) fruiten. Toevoegen bouillonblokje, ketjap, tamarinde, en 3 gedroogde rawits. En 300 ml. water.
Kip hierin garen. WTG opstoken met houtskool. Bouten grillen en in tussen Sambal Boontjes en rijst maken. Saus van de kip zeven en inkoken (Hot).
Verstuurd vanaf mijn SM-A530F met Tapatalk
Kippenbouten garen in een saus en vervolgens stevig afgrillen.
Ui (2), knoflook (3), lombok (2) fruiten. Toevoegen bouillonblokje, ketjap, tamarinde, en 3 gedroogde rawits. En 300 ml. water.
Kip hierin garen. WTG opstoken met houtskool. Bouten grillen en in tussen Sambal Boontjes en rijst maken. Saus van de kip zeven en inkoken (Hot).







Verstuurd vanaf mijn SM-A530F met Tapatalk