BasBQ
Beef en Steak

Adana kebab

 
 

Don

Sprokkelaar
Berichten
30
Vanmorgen besloten om toch maar de q aan te steken. En wou mat met spiezen doen. Bij adana kebab van nasq uitgekomen. Wel gemengd gehakt gebruikt maar was als nog heerlijk. 30 min op 120c en toen wegens hongerig kind het rooster maar boven de kolen en gas er op.
0DA12DCE-6A66-442C-B0CC-8FFBA476DFED.jpeg
E6F3E139-ACDA-4CC9-A5D8-ECE0D1C4FF01.jpeg
D3BBA8BF-2D95-4C1B-80DF-388AFE2F729B.jpeg
F34D5751-5669-40F2-AD71-20152C42F497.jpeg
E508011D-E3EB-48B4-9260-A9435B17F073.jpeg

Wordt zeker nog eens herhaald met meer zout in het gehakt šŸ˜‰

88A55929-86AB-499F-A887-5A8986F45099.jpeg


FD0AD0BF-E04A-4DB9-B1CD-859CE9EC5225.jpeg
 
Ziet er goed uit!

Die spiesen lust ik ook wel.
 
  • Leuk
Waarderingen: Don
Heerlijk recept en mooi uitgevoerd.
 
  • Leuk
Waarderingen: Don
Dat filmpje fa ik zeker bekijken. Bij de shoarmaboer bij ons in de stad vind ik dit prima eten

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
  • Leuk
Waarderingen: Don
lekker hoor.
schuif maar door. lust ik
 
  • Leuk
Waarderingen: Don
Lekker hoor deze kebab. Ik maak het eigenlijk nooit en weet niet waarom want dit ziet er super lekker uit. Dus hoppa ook op de todo lijst ;)
 
  • Leuk
Waarderingen: Don
Terug
Bovenaan Onderaan