- Berichten
- 4.198
Ja, je moet toch wat met dit weer.
Alleen wat foto's.
De steak komt nog in een apart draadje.
Lamsrack met gegrilde groenten. Lamsrack indirect gegaard en daarna geseard tot 55 C.
Italiaanse steak met groentenspies en italiaans gevuld party brood.
Ribeye geheel indirect gegaard zonder te searen.
Poussin met een bikini topje (tegen de kou) en aspergesalade van de CEO.
Poussin geheel gerookt met appel en kers tot een kerntemp. van 70 C. Dome temp. < 150 C.
Alleen wat foto's.
De steak komt nog in een apart draadje.
Lamsrack met gegrilde groenten. Lamsrack indirect gegaard en daarna geseard tot 55 C.
Italiaanse steak met groentenspies en italiaans gevuld party brood.
Ribeye geheel indirect gegaard zonder te searen.
Poussin met een bikini topje (tegen de kou) en aspergesalade van de CEO.
Poussin geheel gerookt met appel en kers tot een kerntemp. van 70 C. Dome temp. < 150 C.