BasBQ
Beef en Steak

ABT's

 
 

avr

Pitmaster
Berichten
918
Vandaag weer wat van de lijst af kunnen strepen, de abt's stonden al een poosje bovenaan en gisteren 5 mooie jalapeno's mee laten nemen.
Vanmorgen de ingredi?nten klaargezet, de pepers, roomkaas,spek en een jalapeno/cheddar worstje.

bbada04e688026b8becdad61a2d5d1bb.jpg


Zaadlijsten eruit en de roomkaas vermengt met wat kipkruiden erin ,stukkie worst en het spek eromheen.

5f2a21b1ff3116ef814ab1a9f5fb114d.jpg


0adf85b40fcf4b1b687bea6fbcf6e92b.jpg


173b42fd66512bbd85f8b258371bc44e.jpg


Zo'n 45 min bij 170gr op de weber.
63b2b22c6200871b93b227a443c4d909.jpg


En het resultaat!
8ee514b08764efd52ad35689d31bb25e.jpg


03c7de433b354512004b2ecbe482ec86.jpg


Erg lekker hapje dat voor herhaling vatbaar is!




Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Ja hoor, erg lekker.
Lusten wij ook.  :) !
 
lust ik ook  :)
 
Lekker hoor. Gelijk weer trek
 
Lijkt mij heerlijk, maar hoe heet zijn ze na bereiding?

Mij maakt het niet uit, maar mijn vriendin houdt niet van heel heet dus ik weet niet of dit dan te heet is of niet? Ik weet niet of de pepers minder heet worden als ze op deze manier bereid worden.

Spaanse peper verliest vaak wel een stukje 'heetheid' als ik ze in een gerecht bereid en meebak.
 
ziet er lekker uit, staat bij mij ook nog op het lijstje
 
dromer1967 zei:
Lijkt mij heerlijk, maar hoe heet zijn ze na bereiding?

Mij maakt het niet uit, maar mijn vriendin houdt niet van heel heet dus ik weet niet of dit dan te heet is of niet? Ik weet niet of de pepers minder heet worden als ze op deze manier bereid worden.

Spaanse peper verliest vaak wel een stukje 'heetheid' als ik ze in een gerecht bereid en meebak.

Valt mee vind ik, het kontje is het pittigst je heb dan naar verhouding veel peper en weinig vulling, er zat ook nog wel redelijk veel verschil in de pepers zelf , sommige waren erg pittig en andere weer juist niet, het blijft natuurlijk een natuur product!


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Terug
Bovenaan Onderaan