BasBQ
Beef en Steak

4kg spareribs op de Weber MT

 
 
 

RookEnVuur

Vuurmaker
Berichten
59
Vandaag vroeg begonnen om de spareribs in de dry rub te zetten (naar recept Smokey goodness). BBQtje aan middels snake, rookhout (eiken) erop en we zijn begonnen!

56FE222B-6EBE-4EAC-9A9F-598175D1F42A.jpeg
15719EBE-C43B-4729-A9AD-FD9B27AF5419.jpeg
 
Ben benieuwd naar het eind resultaat. Vast lekker. Slim om je ribbels met spiezen te laten staan. Tip, als je nog eens bij een IKEA in de buurt bent haal dan de Bröstkorg (in google translate vrij vertaald ribbenhouder ;) ), of te wel de Variera. Heel makkelijk hulpmiddeltje voor vanalles.
 
Mocht je nog wat over hebben straks.....
 
Ben ik nog op tijd om te komen helpen met opmaken
 
T is gisteren allemaal op gegaan. Na een uurtje of 3 in de rook, anderhalf uur in de folie en daarna met BBQ saus op de gril waren ze klaar. Helaas geen foto meer genomen toe het werd opgediend... maar ze waren heerlijk.

2976140F-A4D6-4E93-95CA-90A9433B273B.jpeg
 
Terug
Bovenaan Onderaan