- Berichten
- 590
2 girls 1 cup, maar dan anders.
Dikke, verse spareribs bij de Sligro gehaald en drie kant en klare rubs geprobeerd. Lekker lui vandaag.
Eerst even ontvliezen en daarna de rub.
Op de MB, 110 graden. Bij het opwarmen kwam ik erachter dat de thermometer de geest gegeven heeft. Kleine tegenvaller, de MB is namelijk nog geen maand oud. De inkbird er maar bij gepakt voor nu. Beetje oefenen nog met het nieuwe speelgoed.
Daarna ging het prima, het vilt heeft wel veel te lijden gehad van de pizza's volgens mij. Ik had alles maar een millimeter open staan, toen bleef ie gelukkig onder de 120 graden.
Eindresultaat was goed. Had de 3-1-1 methode aangehouden. Zaten nog redelijk stevig aan het bot maar wel lekker mals. Die dikke van de Sligro kunnen ook prima 3-2-1 blijkbaar, net waar je van je houdt. Ze waren zeker niet fall of the bone. Verschillende rubs proefde ik niet heel duidelijk terug, al pikte ik de pittige rub er wel tussenuit. Maar ja, was misschien ook te verwachten met dezelfde glaze..
Dikke, verse spareribs bij de Sligro gehaald en drie kant en klare rubs geprobeerd. Lekker lui vandaag.

Eerst even ontvliezen en daarna de rub.


Op de MB, 110 graden. Bij het opwarmen kwam ik erachter dat de thermometer de geest gegeven heeft. Kleine tegenvaller, de MB is namelijk nog geen maand oud. De inkbird er maar bij gepakt voor nu. Beetje oefenen nog met het nieuwe speelgoed.

Daarna ging het prima, het vilt heeft wel veel te lijden gehad van de pizza's volgens mij. Ik had alles maar een millimeter open staan, toen bleef ie gelukkig onder de 120 graden.


Eindresultaat was goed. Had de 3-1-1 methode aangehouden. Zaten nog redelijk stevig aan het bot maar wel lekker mals. Die dikke van de Sligro kunnen ook prima 3-2-1 blijkbaar, net waar je van je houdt. Ze waren zeker niet fall of the bone. Verschillende rubs proefde ik niet heel duidelijk terug, al pikte ik de pittige rub er wel tussenuit. Maar ja, was misschien ook te verwachten met dezelfde glaze..

Laatst bewerkt: