Na het 1e (inwijdings)recept van kippebouten op de BBQ, wilde ik de zalm op cederhout gaan proberen.
De zalm komt van de Supercoop (omdat ik hier toevallig in in de diepvries tegen aanliep)
Gekozen om 2 smaken te proberen.
De ??n met een mix van lemon/pepper en de ander met peper en zout, mosterd en bruine basterdsuiker.
Plankje natuurlijk een paar uur laten weken.

De BBQ weer klaargemaakt voor indirect grillen.
Voorkeur van de kinderen was ook om de garnalen met provencaalse kruiden (van de Lidl) op de BBQ te grillen, dus die er maar bij.


Het eindresultaat i.c.m. gestoofde wortelen en aardappelpuree.

Omdat het dunne zalmmootjes waren, waren ze ook sneller klaar dan verwacht. Om die reden dus ook ?ets droger dan de bedoeling was.
Maar ook nu meer dan tevreden met het resultaat.
Op naar het volgende recept.
De zalm komt van de Supercoop (omdat ik hier toevallig in in de diepvries tegen aanliep)
Gekozen om 2 smaken te proberen.
De ??n met een mix van lemon/pepper en de ander met peper en zout, mosterd en bruine basterdsuiker.
Plankje natuurlijk een paar uur laten weken.

De BBQ weer klaargemaakt voor indirect grillen.
Voorkeur van de kinderen was ook om de garnalen met provencaalse kruiden (van de Lidl) op de BBQ te grillen, dus die er maar bij.


Het eindresultaat i.c.m. gestoofde wortelen en aardappelpuree.

Omdat het dunne zalmmootjes waren, waren ze ook sneller klaar dan verwacht. Om die reden dus ook ?ets droger dan de bedoeling was.
Maar ook nu meer dan tevreden met het resultaat.
Op naar het volgende recept.
