Eindelijk vakantie en gelijk de kans maar gegrepen om het spit weer eens uit de schuur te pakken..
Van 2 kippetjes huid losgemaakt,ingesmeerd met roomboter en rub,buitenkant met olijfolie en rub gedaan.
Webertje voorzien van het spit.
Eerst lekker rustig op 110 graden laten draaien en het laatste stukje op 200 voor het knapperige velletje.
Ondertussen sausje gemaakt van eigen gemaakte ketchup,sambal ,ketjap,uitje en wat knoflook..
Kip uit elkaar getrokken en het sausje er door gemixt.
Gegeten op een tortilla met avocado, cr?me fraiche mer beetje peper en gerookte/gedroogde tomaatjes.(zelf gekweekt en gedroogd, )
Het was weer best te eten .
Van 2 kippetjes huid losgemaakt,ingesmeerd met roomboter en rub,buitenkant met olijfolie en rub gedaan.
Webertje voorzien van het spit.
Eerst lekker rustig op 110 graden laten draaien en het laatste stukje op 200 voor het knapperige velletje.
Ondertussen sausje gemaakt van eigen gemaakte ketchup,sambal ,ketjap,uitje en wat knoflook..
Kip uit elkaar getrokken en het sausje er door gemixt.
Gegeten op een tortilla met avocado, cr?me fraiche mer beetje peper en gerookte/gedroogde tomaatjes.(zelf gekweekt en gedroogd, )
Het was weer best te eten .







