Gisteren voor de 1e x een fatty gemaakt, op zich niet zo'n prestatie maar op de elcheapo barbecue op m'n vakantie adres was de temperatuur controle wat lastiger dan thuis op m'n webers. Helaas was het kiezen: weber mee of schoonmoeder..... de laatste heeft dus gewonnen 
Gehakt gekruid met mix van Verstegen meegebracht uit Nl ivm geen kennis vd Hongaarse taal, flink wat verse knoflook en paprikapoeder. Rub thuis al zelfgemaakt naar een recept van Noskos. Matje van bacon weven ging best makkelijk, ga ik vaker bij andere gerechten gebruiken.
Vulling van wortel, paprika, lente ui, ham en oude kaas. Mooi opgerold en paar uur in de koelkast om op te stijven.
Set up idee was indirect te garen, kreeg temperatuur niet lekker rond de 100/120 gr. Braadslede gevuld met heet water en temperatuur werd meteen stabiel 110 gr. Ook eerste x m'n igrill2 uitgeprobeert, ff vogelen met de menu's en instellingen maar dan is het een super apparaatje!
Na een aantal x gedraaid in ongeveer 2 uur klaar, laatste half uur geglazed met wat verdunde sweet baby Ray's bbq saus.
Resultaat: lekker stuk gevulde gehaktrol, lekker rooksmaakje van de walnoten bij gebrek aan geschikt hout. Wel een flinke calorie?nbom
Stukje wat over is morgen bij de lunch. En maar weer bedenken wat we morgen gaan maken, heel vervelend zo'n vakantie!
Weber Spirit 320 GBS, Weber WSM 37, Weber OTO 47 woody '88 met Pizzaring, Weber OTO 57 woody '84, Weber WGA-woody '95, Weber Kettle 57 '79


Gehakt gekruid met mix van Verstegen meegebracht uit Nl ivm geen kennis vd Hongaarse taal, flink wat verse knoflook en paprikapoeder. Rub thuis al zelfgemaakt naar een recept van Noskos. Matje van bacon weven ging best makkelijk, ga ik vaker bij andere gerechten gebruiken.

Vulling van wortel, paprika, lente ui, ham en oude kaas. Mooi opgerold en paar uur in de koelkast om op te stijven.

Set up idee was indirect te garen, kreeg temperatuur niet lekker rond de 100/120 gr. Braadslede gevuld met heet water en temperatuur werd meteen stabiel 110 gr. Ook eerste x m'n igrill2 uitgeprobeert, ff vogelen met de menu's en instellingen maar dan is het een super apparaatje!

Na een aantal x gedraaid in ongeveer 2 uur klaar, laatste half uur geglazed met wat verdunde sweet baby Ray's bbq saus.


Resultaat: lekker stuk gevulde gehaktrol, lekker rooksmaakje van de walnoten bij gebrek aan geschikt hout. Wel een flinke calorie?nbom

Stukje wat over is morgen bij de lunch. En maar weer bedenken wat we morgen gaan maken, heel vervelend zo'n vakantie!

Weber Spirit 320 GBS, Weber WSM 37, Weber OTO 47 woody '88 met Pizzaring, Weber OTO 57 woody '84, Weber WGA-woody '95, Weber Kettle 57 '79