Vandaag 2 spare ribs gehaald bij de slager. Totaal 1620g. Nooit eerder zo een lap vlees in me handen gehad, toch wel spannend
het zal zal de 1e keer zijn dat ik de low & slow techniek zal gaan uitproberen en zal de kolen als een slang gaan leggen met wat appel rookhout.
Dit gaat allemaal morgen gebeuren op een Weber OPT 57 met ecobrasa briketten, rib rek, alu bak etc.
Ben begonnen met het maken van een basic rub en daarna geprobeerd het vlies/membraan te verwijderen. Ik heb van alles geprobeerd maar het wilt gewoon niet lukken :/ als ik de filmpjes zie hoe het verwijderen gaat ben ik van mening dat de vlies al was verwijderd...... Loopt het nou al in de soep?
Mop sauce ga ik die van Noskos website proberen incl de
Noskos? Sweet & Smokey BBQ Sauce. Heb alleen geen Jack D in huis maar wel Captain Morgan, volstaat dit ook?
Wordt vervolgd....

het zal zal de 1e keer zijn dat ik de low & slow techniek zal gaan uitproberen en zal de kolen als een slang gaan leggen met wat appel rookhout.
Dit gaat allemaal morgen gebeuren op een Weber OPT 57 met ecobrasa briketten, rib rek, alu bak etc.
Ben begonnen met het maken van een basic rub en daarna geprobeerd het vlies/membraan te verwijderen. Ik heb van alles geprobeerd maar het wilt gewoon niet lukken :/ als ik de filmpjes zie hoe het verwijderen gaat ben ik van mening dat de vlies al was verwijderd...... Loopt het nou al in de soep?
Mop sauce ga ik die van Noskos website proberen incl de
Noskos? Sweet & Smokey BBQ Sauce. Heb alleen geen Jack D in huis maar wel Captain Morgan, volstaat dit ook?




Wordt vervolgd....