BasBQ
Beef en Steak

1e Pulled Pork

 

SmokeyMaarten

Tondelzoeker
Berichten
23
Vandaag voor het eerst eens pulled pork gemaakt. Eerder deze week werd de procureur a 2.3kg bezorgd en werd gisteren geïnjecteerd en gerubt.
5F5801E7-A8AF-430B-AF80-DF30B5F4B898.jpeg

Vanochtend rond 08.30 ging het stuk de weber op samen met 3 chunks kersen, boven een snake van kokosbriketten. De start met een aantal weber-kokosbriketten, de rest van de snake van (ik denk merkloze) kokosbribetten van BBQ-experience-center Roosendaal: de Webers lieten toch een stuk meer as achter dan die van BBQ-exp.cent.

2BE033A3-6440-473A-B8EE-2FCE5FE5D4F7.jpeg

Iets voor de middag kwam het stuk in de stall. De 5 uren waren net verstreken toen de temperatuurmeter 73 graden aangaf. Op de een of andere manier was de rub nog niet echt een korst of bark geworden, ondanks dat er helemaal niet veel vet aan de buitenzijde zat. Toen toch nog maar een uurtje laten liggen voordat de zelfgemaakte BBQ-saus erop ging als glaze. Na de glaze nog laten doorgaren tot 98gr, waarna hij, na het rusten, gepulled konden worden.
O en in de tussentijd, in het kader van ‘nu zijn we toch bezig’, meteen ook maar zelf brioche-broodjes gemaakt evenals de coleslaw.
AA46318B-84FD-456D-A717-FD574E224B3A.jpeg

5B37DF6C-ECE0-42CC-A299-104FB4CEAD9D.jpeg
03EDC558-C144-4514-BCB1-C837F12CB449.jpeg
C375CBB3-88B8-4E75-B0F0-25E3F34936A1.jpeg
C723ED7A-07C2-4837-A21D-A45953AEB948.jpeg

Vrouwlief heb ik niet horen klagen aan tafel😉 al met al een geslaagde PP.
 
Heel mooi gedaan, mooie PP en dito broodjes.
Gefeliciteerd met je knor
 
Dat is heel mooi gelukt, ook top gedaan met je broodjes zo.

Gefeliciteerd met je 🐷
 
Terug
Bovenaan Onderaan