- Berichten
- 105
Niet mijn eerste pulled pork, maar wel de eerste op de Bastard die ik sinds zaterdag heb.
Het was mijn beste tot nu toe, qua structuur en smaak
.
Info:
- 2,08 kilo procureur via internetslagerij.nl
- Marabu houtskool met 2 kersen chunks als brandstof/rookhout
- Southern Dutch 'This is It' all purpose rub zondagavond mee in gewreven
- 7 uurtjes ongeveer op 105 graden gehad
- ingepakt in folie rond de 72 graden kerntemp
- laten garen tot 94 graden kern
- uurtje laten rusten in de folie
- na het pullen wat Blues Hog Smokey Mountain erin gedaan voor de smaak
Het was mijn beste tot nu toe, qua structuur en smaak

Info:
- 2,08 kilo procureur via internetslagerij.nl
- Marabu houtskool met 2 kersen chunks als brandstof/rookhout
- Southern Dutch 'This is It' all purpose rub zondagavond mee in gewreven
- 7 uurtjes ongeveer op 105 graden gehad
- ingepakt in folie rond de 72 graden kerntemp
- laten garen tot 94 graden kern
- uurtje laten rusten in de folie
- na het pullen wat Blues Hog Smokey Mountain erin gedaan voor de smaak