BasBQ
Beef en Steak

1e kerstdag Brisket...

 
 
 

mobilsmoker

Kooltjesharker
Berichten
232
Morgen is het eindelijk zover!! Dan word er brisket gemaakt....

Mijn vrouw, zo creatief als ze is

Zij heeft de allerdikste naald gehaald bij de apotheek zo kan ik iig het vlees injecteren

Ik snij de brisket wel in 2 en want die 4 kilo eet ik alleen niet op...

Foto's volgen nog een morgen zorg ik voor de updates!
 
Succes man!
 
Van mijn schoonvader gekregen
3af661561d403cef064c15d2487abe80.jpg
En het stuk in 2 en gedeeld en getrimd een ge?njecteerd
dd84f0da392de8fd15bdf8d9457f7e35.jpg
morgenvroeg rond 9 erop Denk ik want het hoeft niet perse met etenstijd klaar te zijn...
 
lekker hoor, succes vandaag
 
nou daar gaan we eindelijk.....
103df3209bdaf8f712c94c73dc710b01.jpg


Kwart voor 10 de dome op 100 graden en het vlees op 8 graden.
1a0bb086734db00642b18df34b14b748.jpg

 
Eerste uur gaat hard.....  38 graden!!  Ff goed in de gaten houden en anders de thermometer maar eens verplaatsen!
7b48d35e085f58bdfca46d3e65882d55.jpg

 
Inpakken met folie zodra je het plateau / The Zone / The Stall bereikt hoor!  ;)
 
63 graden.  Ff in de gaten houden want waarschijnlijk gaat die de zone in een dan inpakken..
 
Hij blijft 63 graden dus maar aan het inpakken gegaan
74f8a5722f243590cf816b37559f3848.jpg
En een foto van voor het inpakken
79edd58f359925e02899dd5b5162fe2b.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan