BasBQ
Beef en Steak

1e keer zalm koud roken

 
 

KamadoNovice

Pitmaster
Berichten
868
Deze week voor de 1e keer koud roken geprobeerd. Begonnen met zalm (beetje laf maar je moet beginnen met de klassiekers). Echt geweldig bevallen. In de kamado en moeiteloos 12 uur draaien. Man man wat is dit lekker op een toastje.
Ik ben weer een happy camper
Volgende poging ga ik voor de eendenborstjes die Sander zo vriendelijk had doorgegeven.

Paar foto’s

5c094833ad9cd488e6129a3d5497ff23.jpg

80ae9a171bd46086d23f82ccccb9dd9b.jpg

c68c0450ebe228328c7b6f4c844ff3dd.jpg

1c94455b05a4467e6572ceeef23e4f30.jpg

8411be830d74d6c64986d3f064ee972e.jpg

e9ffd69ea8bcfd26cea38d3e293d2dad.jpg

ff19340d7b56cf4e48ad370620d35003.jpg


Kleine puntje was voor de pitmaster om te proeven.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ziet er goed uit!
Gerookte zalm is altijd goed. Probeer ook eens kaas, erg lekker!
 
Ziet er prima uit, dit ga je vast vaker maken.
 
Ziet er schitterend uit. Goed gelukt.
En wat laurens zegt, gooi er eens een stukje kaas bij. Je hoeft er niks extra voor te doen, kan gewoon 2 uurtjes meeliften.
Zie ook de site van noskos, koud roken van kaas
 
Terug
Bovenaan Onderaan