- Berichten
- 491
Goedenavond.
Op mijn Smokey mountian, heb ik 4 picknick hammen liggen, welke ik als PP gaan klaarmaken.
Na 16 uur, is er eentje 96 graden (die is klaar).
Andere drie vari?ren in temp van 87-90 graden.
Met de thermopen ook verschillende tempen.
Echter als ik er in prik, lijkt het of ik na de korst in een bak water prik..., totaal geen weerstand.
Dus voor mijn "gevoel" zijn ze klaar.
Zijn ze dat dan ook?
Of moet ik toch de temperatuur aanhouden?
De termometers zijn goed.
Op mijn Smokey mountian, heb ik 4 picknick hammen liggen, welke ik als PP gaan klaarmaken.
Na 16 uur, is er eentje 96 graden (die is klaar).
Andere drie vari?ren in temp van 87-90 graden.
Met de thermopen ook verschillende tempen.
Echter als ik er in prik, lijkt het of ik na de korst in een bak water prik..., totaal geen weerstand.
Dus voor mijn "gevoel" zijn ze klaar.
Zijn ze dat dan ook?
Of moet ik toch de temperatuur aanhouden?
De termometers zijn goed.