Hoi Rick,
Vandaag, Heute, Today,
Wordt het bewaarheid!
De 5775 gaat stomen!! De kolen gaan erop!!!
Maar ff een vraag, ik heb wat kabeljauwfilet en zalmfilet.
Hoe hoog moet de temp van de Q staan? En hoelang moet de vis op het doorweekte plankje blijven liggen voor een goede kerntemp?
Ik begrijp dat het een directe warmte moet zijn?
Ik hoop je snel te horen,
Met vriendelijke groet,
Toon
Vandaag, Heute, Today,
Wordt het bewaarheid!
De 5775 gaat stomen!! De kolen gaan erop!!!
Maar ff een vraag, ik heb wat kabeljauwfilet en zalmfilet.
Hoe hoog moet de temp van de Q staan? En hoelang moet de vis op het doorweekte plankje blijven liggen voor een goede kerntemp?
Ik begrijp dat het een directe warmte moet zijn?
Ik hoop je snel te horen,
Met vriendelijke groet,
Toon
Gebruik de Weber nu zelf een paar jaar en bevalt echt goed! Met de minion methode of de snake methode, kun je prima low and slow gaan en gas geven kan uiteraard ook prima. Heb tot nu toe alles op de Weber bereid en nooit moeite gehad met het regelen van de temperatuur. Heb je wellicht specifieke vragen over de bbq? Want in het algemeen vind ik het een fijne bbq waar je echt wat jaartjes mee vooruit kunt.