- Berichten
 - 12
 
Na mijn eerste pulled pork enige tijd geleden had ik me voorgenomen met de volgende verjaardag me wat BBQ rust te gunnen en vooraf alvast Pulled pork te maken. 
Gisteren was het zover. 15 man in de woonkamer dus Vrijdag de Weber aan.
Unicum nr1, om 8.00 BBQ aangemaakt met koffie in de hand.
, nog nooit gebeurt 
.
8.30 een procureur van dik 2,6 kilo erop. Na 5 uur ingesmeerd met BBQ saus en door laten garen. Uiteindelijk na 9,5 uur had ie 92 graden kerntemp en prikte hij mooi door.
Daarvan 16 goed belegde Ciabatta's gemaakt met coleslaw en er was nog 600gr (net gewogen) over.
Na 1 zo'n broodje (Aardappelsalade als side) zaten de meeste wel redelijk vol.
ik had ook nog wat echte Bratwurst en Hamburgers gemaakt maar daar zijn er tamelijk veel van overgebleven.
Dus conclusie zo'n stuk van dikke 2,6 kilo kun je makkelijk 18-20 ciabatta's van maken.
En met een side vult dat al heel behoorlijk zo'n meute mensen
		
	
		
	
	
		
			
		
		
	
				
			Gisteren was het zover. 15 man in de woonkamer dus Vrijdag de Weber aan.
Unicum nr1, om 8.00 BBQ aangemaakt met koffie in de hand.
8.30 een procureur van dik 2,6 kilo erop. Na 5 uur ingesmeerd met BBQ saus en door laten garen. Uiteindelijk na 9,5 uur had ie 92 graden kerntemp en prikte hij mooi door.
Daarvan 16 goed belegde Ciabatta's gemaakt met coleslaw en er was nog 600gr (net gewogen) over.
Na 1 zo'n broodje (Aardappelsalade als side) zaten de meeste wel redelijk vol.
ik had ook nog wat echte Bratwurst en Hamburgers gemaakt maar daar zijn er tamelijk veel van overgebleven.
Dus conclusie zo'n stuk van dikke 2,6 kilo kun je makkelijk 18-20 ciabatta's van maken.
En met een side vult dat al heel behoorlijk zo'n meute mensen