Beef en Steak

Lekker kippie

Paola

Sprokkelaar
Berichten
47
Na de workshop van gister, wilde alweer wat op de grill doen, kip๐Ÿ˜‹

De kippenbouten heb ik met THE RUB gemasseerd en indirect laten grillen totdat een kerntemperatuur van 80 graden hadden bereikt. Dat duurde ongeveer 40 minuten. Geserveerd met een aardappel salade (recept van Lekker en Simpel) en maรฏsbrood.

Zo smaakvol en zo comfortabel๐Ÿ˜

Fijne avond

IMG_9443.jpeg


IMG_9444.jpeg


IMG_9445.jpeg


IMG_9446.jpeg
 
Ik zou zo aanschuiven ๐Ÿคฃ
Vraag over de kip, wordt het vel op die manier wel knapperig?

Hier wordt het alleen gegeten wanneer ik het ook direct grill.
 
Ik zou zo aanschuiven ๐Ÿคฃ
Vraag over de kip, wordt het vel op die manier wel knapperig?

Hier wordt het alleen gegeten wanneer ik het ook direct grill.
Het velletje was knapperig en het vlees mals๐Ÿ—๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ๐Ÿ”ฅ als ik indirect maakt is meer sappiger en minder droog, het bot valt uit elkaar. Zo lekker๐Ÿ˜‹
 
  • Leuk
Waarderingen: Beun
Hoe heb je de kip gemaakt? Direct of indirect? Welke temperatuur?
 
Lekker Chickie!
 
ben niet zoโ€™n fan van kippenbouten. Maar mooi simpel gerecht.
 
Terug
Bovenaan Onderaan