- Berichten
- 485
Geen zin in uren bezig zijn vandaag dus even naar de ah voor twee pizza bodems wat kaas en kaas/jalapeno worstjes
Worstjes op de mini bastard in een pan(netje)
En een flinke klont boter er bij
Ondertussen de large flink opstoken voor de pizza
De pizzabodem voor de helft met geraspte kaas belegd en vervolgens dubbel gevouwe
Deze vervolgens lekker op temperatuur brengen met ongeveer 300 graden.
Volgende x zelf deeg maken zodat t dan toch wat meer “fluffy”word.
Vervolgens de pizza weer open vouwen en dan al die mooie kaasdraden,helaas geen foto van want was druk met m’n vingers verbranden.
Dan vullen en om te beginnen de rucola.
Hierop de gehalveerde worstjes
Gevolgd met tomaat,mozzarella,serranoham,salami en afgetopt met wat knoflooksaus
Ik zeg lekker gelukt
Worstjes op de mini bastard in een pan(netje)
En een flinke klont boter er bij
Ondertussen de large flink opstoken voor de pizza
De pizzabodem voor de helft met geraspte kaas belegd en vervolgens dubbel gevouwe
Deze vervolgens lekker op temperatuur brengen met ongeveer 300 graden.
Volgende x zelf deeg maken zodat t dan toch wat meer “fluffy”word.
Vervolgens de pizza weer open vouwen en dan al die mooie kaasdraden,helaas geen foto van want was druk met m’n vingers verbranden.
Dan vullen en om te beginnen de rucola.
Hierop de gehalveerde worstjes
Gevolgd met tomaat,mozzarella,serranoham,salami en afgetopt met wat knoflooksaus
Ik zeg lekker gelukt
