Beef en Steak

Pizza tosti

 
 
 

Mark b

Stoker
Berichten
485
Geen zin in uren bezig zijn vandaag dus even naar de ah voor twee pizza bodems wat kaas en kaas/jalapeno worstjes

Worstjes op de mini bastard in een pan(netje)
En een flinke klont boter er bij

IMG_9458.jpeg


Ondertussen de large flink opstoken voor de pizza
De pizzabodem voor de helft met geraspte kaas belegd en vervolgens dubbel gevouwe

IMG_9459.jpeg


IMG_9460.jpeg


Deze vervolgens lekker op temperatuur brengen met ongeveer 300 graden.
Volgende x zelf deeg maken zodat t dan toch wat meer “fluffy”word.

Vervolgens de pizza weer open vouwen en dan al die mooie kaasdraden,helaas geen foto van want was druk met m’n vingers verbranden.

Dan vullen en om te beginnen de rucola.
Hierop de gehalveerde worstjes
Gevolgd met tomaat,mozzarella,serranoham,salami en afgetopt met wat knoflooksaus


IMG_9462.jpeg

IMG_9463.jpeg


IMG_9461.jpeg


Ik zeg lekker gelukt 👍
 
Terug
Bovenaan Onderaan