- Berichten
- 439
Bij het onderwerp van de fotowedstrijd had ik meteen een idee. Mexican hot chicken. Het recept kwam ik eens op YouTube tegen. Maar heb er mn eigen draai aan gegeven.
We beginnen volgens recept met een potje ingemaakte Jalapeño. Dit laten we met de kip lekker een nacht in de koelkast.
Daarna deppen we ze droog en gooien we de Jalapeño op sap weg.
Dan kruiden we de kip nog. Met paprika knoflook, ui, peper en zout.
Dan nu de eigen draai, ipv hot en fast low en slow.
Mn vrouw gaf haar eigen draai met een kruidenmix (rechts)
En dan op een flatbread.
Het is pittig maar niet zo erg dat je mond in de fik blijft staan.
We beginnen volgens recept met een potje ingemaakte Jalapeño. Dit laten we met de kip lekker een nacht in de koelkast.
Daarna deppen we ze droog en gooien we de Jalapeño op sap weg.
Dan kruiden we de kip nog. Met paprika knoflook, ui, peper en zout.
Dan nu de eigen draai, ipv hot en fast low en slow.
Mn vrouw gaf haar eigen draai met een kruidenmix (rechts)
En dan op een flatbread.
Het is pittig maar niet zo erg dat je mond in de fik blijft staan.