Beef en Steak

Pulled pork

 

Bruno

Tondelzoeker
Berichten
3
Vorige week nog eens Pulled pork gemaakt van 4,8 kg spiering (procureur). Het vlees heb ik gehaald bij een varkenshouder uit het dorp die zijn dieren volledig buiten kweekt en houdt. De varkens lopen in grote weides en kunnen naar hartelust wroeten en scharrelen en dat merk je aan het vlees. Als rub heb ik de Pulled pork kruiden van Noskos gebruikt alsook zijn saus om af te lakken. De bbq de hele tijd op 120 graden gehouden en gerookt met wat kersenhout. Het vlees ingepakt bij 70° kern en verder laten doorgaren. Lekker resultaat en weer een voorraadje in de diepvries.

received_1856743468405019.jpeg


received_1071763634774275.jpeg


received_968830601987914.jpeg


received_563447269683015.jpeg


received_502482842831926.jpeg
 
Heerlijk! Vooral dat voorraadje in de vriezer is zo fijn

Verstuurd vanaf mijn SM-S921B met Tapatalk
 
Mooie stukken procureur
En dat maakt mooie PP.
Gefeliciteerd met je knor.
 
Ziet er goed uit! Daar krijg ik zo ook wel trek in. Snel weer een keer maken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan