Beef en Steak

Even voorstellen

Ja klopt, moet de Bastard eerst 2 uur "schoonbranden" op lage temp en dan langzaam naar 200 graden. Ik denk als die toch aanstaat dan, gelijk iets lekkers erop :)
 
Ja klopt, moet de Bastard eerst 2 uur "schoonbranden" op lage temp en dan langzaam naar 200 graden. Ik denk als die toch aanstaat dan, gelijk iets lekkers erop :)
Gelijk heb je!
 
Zo, bij deze even mijn creatie showen, buitenkeuken met de Bastard Urban Large in de afgesloten overkapping.
Ben er blij mee...

klaar.jpg
 
Welkom en veel plezier vam je mooie aankoop!

Mooi hokje heb je gemaakt, daar ga je nog veel uurtjes doorbrengen

Verstuurd vanaf mijn SM-S921B met Tapatalk
 
Welkom Ries, veel plezier en inspiratie hier!

Wel meteen even een welgemeend advies. De kamado wordt erg heet aan de onderkant en zo als je die nu geplaatst hebt kan hij die hitte niet kwijt. Beter is om een vloerkruis of keramieke blokjes eronder te plaatsen zodat er wat lucht langs kan. Het risico op breuk van de bodem is groot op den duur!
 
Welkom Ries, veel plezier en inspiratie hier!

Wel meteen even een welgemeend advies. De kamado wordt erg heet aan de onderkant en zo als je die nu geplaatst hebt kan hij die hitte niet kwijt. Beter is om een vloerkruis of keramieke blokjes eronder te plaatsen zodat er wat lucht langs kan. Het risico op breuk van de bodem is groot op den duur!
Bedankt Sander, ik heb deze nu op keramische tegels staan van 12 mm dik. Zou dat niet genoeg zijn?
 
Er is best een beetje opening onder de kamado.
Zo kan er lucht circuleren om warmte af te voeren.
3 stukjes tegel kan ook.
 
Terug
Bovenaan Onderaan