- Berichten
- 5.287
Het was nog eens een interessant onderwerp, en dacht nog eens mee te doen aan de wedstrijd. Als ik de andere foto's zie, zal het vooral zijn om de deelnemerslijst wat langer te maken
Italiaanse burgers dus.
Begonnen met 1kg gemengd (varken en rund) gehakt. Voorzien van kruiden, chapelure, eitjes, chorizo, mozzerella en wat rode ui. Mengen en kneden maar. Daarna paar uurtjes wat laten opstijven in de koelkast.
Deze keer eens gekozen om ze gewoon te bakken op de skillet. Heb dat ding al 2 jaar en nog nooit gebruikt. Dus kwam van pas. Daarna nog de broodjes ff aansmoren en de panchetta wat hitte geven.
Dan de opbouw: pesto, rucola, hamburger, panchetta, mozerella en het kopje van het broodje. Dat is wat wij hier thuis de Italiaanse burger noemen en blijft hier in huis de grootste favoriet voor iedereen. Moet wel toegeven dat dit de eerste keer is dat hij op de Q is gemaakt en zelfs door mij. Anders maakt mijn vrouw hem in de pan
P.S.: het kleine burgertje was voor onze Theo de teckel
Italiaanse burgers dus.
Begonnen met 1kg gemengd (varken en rund) gehakt. Voorzien van kruiden, chapelure, eitjes, chorizo, mozzerella en wat rode ui. Mengen en kneden maar. Daarna paar uurtjes wat laten opstijven in de koelkast.
Deze keer eens gekozen om ze gewoon te bakken op de skillet. Heb dat ding al 2 jaar en nog nooit gebruikt. Dus kwam van pas. Daarna nog de broodjes ff aansmoren en de panchetta wat hitte geven.
Dan de opbouw: pesto, rucola, hamburger, panchetta, mozerella en het kopje van het broodje. Dat is wat wij hier thuis de Italiaanse burger noemen en blijft hier in huis de grootste favoriet voor iedereen. Moet wel toegeven dat dit de eerste keer is dat hij op de Q is gemaakt en zelfs door mij. Anders maakt mijn vrouw hem in de pan
P.S.: het kleine burgertje was voor onze Theo de teckel