BasBQ
Beef en Steak

Iberico ribfingers Babi Pangang Style

 
 

Sabine

Kooltjesharker
Berichten
200
Vandaag zin om de Q aan te steken en gelukkig lagen er nog ribfingers in de vriezer ☺️
Na wat googlen een leuk recept gevonden bij de butchery. (Linkje onderaan)
Rub gemaakt, ingrediënten voor de glaze alvast afgemeten en de fingers in de rub.
In een ziplockbag een paar uur laten liggen.


IMG_4394.jpeg


De Q klaargemaakt voor 110 graden en indirect grillen. Een paar rookblokje citrushout erbij toen hij op temperatuur was.

IMG_4408.jpeg


De fingers op het rooster en de temperatuur een beetje in de gaten houden.
Na 1,5 uur het eerste laagje glaze erop. Ondertussen wat friet in de oven gebakken. En na een kwartiertje de fingers omgedraaid en de andere kant ingesmeerd.

IMG_4412.jpeg

Top maaltje al zeg ik zelf 😜

(En we hadden zelfs wat over… dus morgen 😋)


https://butchery.nl/recepten/iberico-rib-fingers-babi-pangang-style/
 
Laatst bewerkt:
Wat? Geen groente?!

Heerlijk zeg, frietjes en ribbetjes zonder botjes. Top!
 
Terug
Bovenaan Onderaan