Beef en Steak

Recente inhoud door Xplosiv

  1. Xplosiv

    Mexican hot chicken

    Je kon het pittige wel merken. Maar het was niet te pittig.
  2. Xplosiv

    MOOGOEKOINK Balls ( Koreaanse MOINK Balls Gochujang Style)

    Ziet er goed uit. Leuk beetje experimenteren met bestaande recepten.
  3. Xplosiv

    Big Smacks

    Ziet er goed uit. Leuk ook om de burger in zn papiertje te stoppen.
  4. Xplosiv

    Fotowedstrijd juni 2025 - Latin Fiësta!

    Laat ik ook weer eens mee doen. https://www.bbqgenootschap.nl/threads/mexican-hot-chicken.38104/
  5. Xplosiv

    Mexican hot chicken

    Bij het onderwerp van de fotowedstrijd had ik meteen een idee. Mexican hot chicken. Het recept kwam ik eens op YouTube tegen. Maar heb er mn eigen draai aan gegeven. We beginnen volgens recept met een potje ingemaakte Jalapeño. Dit laten we met de kip lekker een nacht in de koelkast. Daarna...
  6. Xplosiv

    Een lekker lang verslag van ons Triple-T Veteranen Weekend 2024-2025

    Ziet er allemaal erg lekker en gezellig uit. Als ik al die drank zie krijg ik al spontaan hoofdpijn 😜
  7. Xplosiv

    Pulled beef van short ribs

    Ziet er super uit. Het kost wat tijd maar volgens mij was dat het wel waard.
  8. Xplosiv

    Ribbetjes

    Ziet er lekker uit.
  9. Xplosiv

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd mei 2025!

    Gestemd. Succes allemaal.
  10. Xplosiv

    Kippenbout, gelukkig wel een mooie foto...

    Daarom was ik ook teleurgesteld 😜 De volgende keer maar een dikker stuk.
  11. Xplosiv

    Kippenbout, gelukkig wel een mooie foto...

    Het waren beide stukken. Misschien toevallig van de zelfde kip? Die bio kip was te verwend denk ik dan.
  12. Xplosiv

    Kippenbout, gelukkig wel een mooie foto...

    Die was 150 graden. Volgens recept. Maar is gezakt toen ik het vlees er opgelegd heb. Gok de hele tijd tussen de 140 en 150 in.
  13. Xplosiv

    Kippenbout, gelukkig wel een mooie foto...

    Vandaag mocht er voor het eerst een kippenbout plaats nemen op de bbq. De temperatuur ging erg snel richting de 72 graden. Ook met de termapen was dit het geval. Resultaat erg taai :( Nu vraag ik me af hoe dit eigenlijk kan. Het vlees was netje 72 graden. Wel was het vlees een soepkip a +- 260...
  14. Xplosiv

    I like big ribs an' I can not lie

    Die zien er goed uit. Vind ze zelf met meer vlees ook lekkerder. Alleen liggen ze niet meer standaard in het schap van de natuur winkel hier in de buurt.
  15. Xplosiv

    Kippenbout huidzijde naar boven?

    Dacht ik zelf ook al. Vond het wat verwarrend. Het is trouwens de 1e keer dat ik eem kippenbout op de bbq maak. Maar gaat vast goed komen.
Terug
Bovenaan Onderaan