BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Wiely-be

  1. W

    Mijn eerste pulled pork, op de weber

    Top, ziet er lekker uit. Je gebruikt wel dikke blokken hout, krijg je die warm genoeg? Bij mij geeft dat altijd witte rook, niet die zoete blauwe.
  2. W

    Kamado Joe of BGE

  3. W

    entrecote reverse sear

    Perfect zo. Bij welke temp heb je hem eraf gehaald voor te rusten?
  4. W

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Chauvinisme
  5. W

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    De santoku? Een eenvoudig aanzetstaal is voldoende, maar hey als je het krijgt …. 😀
  6. W

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Net meer afdeppen omdat het hout opneemt of door de druipgroef? Durf te vragen 😀 Forged katai?
  7. W

    Messenslijpers, welke moet ik kiezen?

    Dmt simple sharp is ook super gemakkelijk, snel en dummy proof.
  8. W

    Lamsboutje van 4,2kg met lentegroentes

    Lekker zeg!! Heb je meer info van die saus bij de asperges aub?
  9. W

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Vroege vaderdag.
  10. W

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Nice, pracht combo. Hoop ik ook ooit te verwezenlijken
  11. W

    Waaslander

    Welkom streekgenoot.
  12. W

    Zelfgemaakte indicator onderste ventilatiegat

    Top, onlangs op een camping zo’n originele weber gebruikt. Uiteraard mijn vingers verbrand om die rooster af te stellen.
  13. W

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Bbq onlangs aangekocht, dit verlengd weekend met de kids afgewerkt.
  14. W

    Nieuwe bbq dag, pulled pork vandaag.

    Top, Je doet de bark op het einde. Heb je daar een recept van?
  15. W

    Eerste varkentje

    Hoi, thanks. Het zijn de weber briketten.
Terug
Bovenaan Onderaan