Beef en Steak

Recente inhoud door waln(ut)

  1. W

    Birthday unboxing (Gozney Roccbox)

    Gave oven, veel plezier met bakken en oefening baart kunst dus met dat deeg komt het vast goed.
  2. W

    voor het eerst in lange tijd weer spare ribs

    Ziet er goed uit Martin. Ben benieuwd wat dat "anders" wordt 🙃
  3. W

    Bereiding pulled pork in 2 dagen

    Wanneer ik op 120 graden ga bereiden dan is het vlees eigenlijk iets te vroeg klaar (uiterlijk 5 uur na de start moet je wrappen) maar ik wil het vlees op de smoker leggen voor ik naar het werk ga en dan wanneer ik een uurtje of 8 later thuiskom wrappen en doorgaan. Door de temperatuur omlaag te...
  4. W

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd juli 2024!

    Stem genoteerd maar dat was nog niet makkelijk... ben geloof ik wel 6 keer langs alle foto's gegaan.
  5. W

    Shotgun shells

    Zijn die shells gewoon cannelloni of wat heb je gebruikt? Het eindproduct ziet er behoorlijk smakelijk uit, staat zeker op mijn ToDo lijstje.
  6. W

    5kg Spareribs verjaardagsvoedsel

    Dat ziet er top uit en kleine zeurdingetjes rond presentatie moet toch kunnen wanneer het niet voor de verkoop is :) Het ziet er lig heel smakelijk uit.
  7. W

    Wie ben ik

    Hallo BBQ'ers, ik ben Willem Nanning, militair met functioneel leeftijdsontslag (militair pensioen zeg maar) maar ben als tijdsbesteding begonnen te schipperen op een gierpont. Ik houd daarnaast nog wel wat tijd over en sinds de tijd dat ik op een Amerikaanse basis besmet geraakt ben met BBQ'en...
Terug
Bovenaan Onderaan