Beef en Steak

Recente inhoud door Veluwse Bob

  1. Veluwse Bob

    Hallo allemaal

    Welkom Patrick!
  2. Veluwse Bob

    Even voorstellen

    Welkom bij het genootschap!
  3. Veluwse Bob

    Hallo allemaal en domme vraag

    Jawel hoor :) gewoon nog actief
  4. Veluwse Bob

    Even voorstellen met mij Konnected Joe.

    Lekker rustig opstoken, ik zou als ik jou was de app pas inschakelen als de kamado op temperatuur is ( dome temperatuur 110*c indirect ) Je keramiek dome zal zeker warm aanvoele maar jezelf niet 1,2,3 verbranden. Is je dome nog amper lauw van de buitenkant dan zou ik nog wat langer wachte...
  5. Veluwse Bob

    Even voorstellen met mij Konnected Joe.

    Goed punt, ik hoop eerlijk gezegd dat dat beveiligd is dat als je de deksel omhoog doet de blower automatisch uit gaat aangezien het een geintegreerd item is want anders jaag de boel nog flink meer aan wat niet ten goede is voor die temperatuur beheersing 😄 helaas heb ik geen kennis mogen maken...
  6. Veluwse Bob

    Even voorstellen met mij Konnected Joe.

    Jordan! welkom bij het genootschap. Je boretti was een bbq die sneller kon schakelen in temperatuur wat hem ook minder stabiel maakte. Je kamado joe is een keramische bbq die veel meer warmte absorbeerd waardoor die heel stabiel maar ook vrij traag reageert ivm je boretti. Je topvent helemaal...
  7. Veluwse Bob

    Even voorstellen

    Hey Bruno welkom bij het genootschap! Mooie bbqs 😊! Heb je een lievelingsgerecht / signature dish die je graag maakt op de bbq?
  8. Veluwse Bob

    Zoals de naam zelf al waarschijnlijk genoeg zegt

    Welkom bij het genootschap 😊
  9. Veluwse Bob

    Weer een nieuweling

    Welkom Frits! Nee je lekbak ligt boven de kolen niet eronder. De lekbak vangt het vocht op dat uit het vlees komt, als dat op je kolen komt komt er een heftige onprettige rookgeur met rook vrij. ( scheelt ook een hoop rommel in je bbq ) Lekker veel lezen, plaatjes kijken! komen genoeg webers...
  10. Veluwse Bob

    New kid on the block

    Welkom Fred!
  11. Veluwse Bob

    Hot Sauce Workshop met Jolijn

    Doe mij een flesje ( whisky ) 🤣stuur maar berichtje als die klaar is 😂
  12. Veluwse Bob

    Eerste keer nieuwe barilo (temp vasthouden?)

    Lekker je bak met houtskool vol gooien, na gebruik alles dicht zetten en volgende x zo weer te gebruiken. Maar zoals hier boven allemaal al vermeld is, rookhout gebruike en de boel testen kan nooit geen kwaad. Hogere temperatuur bereik je niet fatsoenlijk zonder de benoemde airflow. Bij hogere...
  13. Veluwse Bob

    Hallo allemaal en domme vraag

    Welkom bij het genootschap, Wat zou er verkeerd aan zijn denk je? Je wil pulled pork maken en je hebt pulled pork kruiden gekocht. Ik vind het prima kruiden ik gebruik ze zelf ook.
  14. Veluwse Bob

    Even voorstellen

    Welkom Peter! De mooie weber basis heb je al gelegd! Vooral lekker veel vragen stellen en dinge lezen mbt manier van direct/indirecte bereidingen. Snake methode, goede briketten etc
  15. Veluwse Bob

    Even voorstellen en een vraag over the Columbus pro line large

    Hey Jelle welkom op het Forum! Er zijn zeker gebruikers aanwezig die die bbq hebben 😇.
Terug
Bovenaan Onderaan