Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik heb deze afgelopen weekend gemaakt.
Marinade gemaakt met de ingredienten en hoeveelheden zoals jij omschrijft.
Kip nachtje in laten trekken. Volgende dag rijgen en op de BBQ.
Waren inderdaad heerlijk.
Eerste keer pulled pork.
Ik hoor vanuit verschillende kanalen: "Als je een beginnend BBQer bent, begin dan met pulled pork."
Stukje van 1.5kg procureur gehaald bij de slager.
Rubje van NOSKOS had ik nog in huis.
's Ochtends om 10.00 uur gerubt, daarna BBQ aangestoken.
De snake had ik al gelegd...
Afgelopen moederdag met de lunch een heerlijk hammetje klaargemaakt.
Rubje van NOSKOS Pulled Pork.
Honing Mosterd sausje gemaakt.
De Webert op 160 graden.
Blokje kersenhout op de briketten.
Dit was om 10:00 uur 's ochtends, dus hoorde links en rechts al wat slaapkamer ramen dicht gaan...
Afgelopen week was het mooi weer, dus een middag vrij genomen.
Ik had van een collega n paar rubs gekregen van MeatChurch.
Honey Hog Hot en Holy Cow.
Die moesten uitprobeerd worden.
Besloten om wat kipkluifjes te halen.
In de rub gezet.
Vrouw en kinderen zaten al in de tuin met een lekker...
Als onervaren BBQ-er mijn eerste keer Picanha gemaakt.
Beetje zenuwachtig, best prijzig stukje vlees.
maar ach...gewoon doen.
Vlees was door de slager al heel mooi schoongemaakt. zag geen zilvervlies meer zitten.
Avond van te voren SPG rub eroverheen gegooid. Laat maar n nacht intrekken...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.