Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Eerlijk gezegd heb ik die sear grate nog maar een weekje en doe ik braaf wat in de aanwijzingen staat: beetje olie op het vlees. Ik kan me voorstellen dat na een aantal keer gebruik de grate geseasoned is en het niet nodig is om het vlees van een beetje olie te voorzien.
Weer een reden om hem...
Aangezien de vakantie niet verder gaat dan de achtertuin is er wat ruimte om extra lekker te eten 😜
Bij een slager met erg lekker vlees die het zelf dry-aged (met de toepasselijke naam Bakker uw Slager) een mooi stukje dry-aged entrecote gehaald.
Deze alleen met zeezout gekruid. Indirect op 90...
Hoi Bram,
De samenstelling is wat wisselend. Ik vergelijk meerdere recepten online. Voor rookworst houdt ik dan 16-18 gram colorozo per kg vlees aan. Ik neig vaak meer naar 16, te zout vind ik niet lekker. Specerijen zijn op dezelfde manier samengesteld. Natuurlijk vooral verschillende...
Vacu?m bewaard, in de vacu?mzak in een warmwaterbad (niet koken) opgewarmd, echt niets mis mee. Ze gaan ook snel op 😎. Als je weet dat het er ligt is het wel heeeeel erg makkelijk om ff een broodje te maken 😋
Edit: Lees dat Ceriel het al zei 👍🏻
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.