Beef en Steak

Recente inhoud door Tristan

  1. T

    Lamskroon met een kruidenkorst

    Dit ziet er geweldig uit! Zal gesmaakt hebben.
  2. T

    Indonesia hapjes; Plan B

    Hier krijg ik ondanks dat ik net gegeten heb weer honger van! Lijkt me heerlijk 😋
  3. T

    Holbewoner met stijl

    Die lust ik ook wel! Ziet er geweldig uit 😋
  4. T

    Dry aged entrecote

    Eerlijk gezegd heb ik die sear grate nog maar een weekje en doe ik braaf wat in de aanwijzingen staat: beetje olie op het vlees. Ik kan me voorstellen dat na een aantal keer gebruik de grate geseasoned is en het niet nodig is om het vlees van een beetje olie te voorzien. Weer een reden om hem...
  5. T

    Beer 'n' Steak: Caveman Ribeye met CITRAAAAH BABY!

    De koffie krap op en het water loopt me al in de mond! Lijkt me geweldig lekker geweest
  6. T

    Dry aged entrecote

    Aangezien de vakantie niet verder gaat dan de achtertuin is er wat ruimte om extra lekker te eten 😜 Bij een slager met erg lekker vlees die het zelf dry-aged (met de toepasselijke naam Bakker uw Slager) een mooi stukje dry-aged entrecote gehaald. Deze alleen met zeezout gekruid. Indirect op 90...
  7. T

    Picanha in koffierub

    Vraagje: leveren ze aan particulieren? Ik kende ze nog niet en zag zo snel geen webshop. Bedankt alvast!
  8. T

    Rookworst

    Hoi Bram, De samenstelling is wat wisselend. Ik vergelijk meerdere recepten online. Voor rookworst houdt ik dan 16-18 gram colorozo per kg vlees aan. Ik neig vaak meer naar 16, te zout vind ik niet lekker. Specerijen zijn op dezelfde manier samengesteld. Natuurlijk vooral verschillende...
  9. T

    Rookworst

  10. T

    14 uur niet gewrapte pulled pork

    Vacu?m bewaard, in de vacu?mzak in een warmwaterbad (niet koken) opgewarmd, echt niets mis mee. Ze gaan ook snel op 😎. Als je weet dat het er ligt is het wel heeeeel erg makkelijk om ff een broodje te maken 😋 Edit: Lees dat Ceriel het al zei 👍🏻
  11. T

    Even voorstellen

Terug
Bovenaan Onderaan