BasBQ
Beef en Steak

Tom's Laatste bijdragen

  • T
    Na een tijdje geen pizza gemaakt te hebben werd het wel weer eens tijd. Toevallig ook het onderwerp voor de fotowedstrijd! Dus mooi...
  • T
    Tom waardeerde Freek's bericht in het onderwerp Spareribs met Leuk Leuk.
    Vandaag weer eens lekker spareribs bereid šŸ˜‹ 3-2-1 methode gebruikt, ze waren weer heerlijk mals.
  • T
    Tom waardeerde vanHeist's bericht in het onderwerp Ossenhaas met Leuk Leuk.
    Na een middag vol hapjes (niet van de Q) toch nog maar even een stukje vlees klaar maken. Stukje ossenhaas met ā€˜knoflookjusā€™...
  • T
    Tom waardeerde derkzz's bericht in het onderwerp Shortribs.. met Leuk Leuk.
    Ow nee toch niet.. Na iets meer dan een uurtje kon ik niet meer wachten.. Nou erg tevreden hoor.. zacht vleesje..lekker...
  • T
    Tom waardeerde Ghost's bericht in het onderwerp Bacon, lange sessie met Leuk Leuk.
    Vandaag een mooi stuk buikspek van 2.5 kg in de kamado gedaan voor bacon. Heb het recept van Noskos gebruikt, zoals al vele keren eerder...
  • T
    Tom waardeerde derkzz's bericht in het onderwerp Koud gerookte zoete zalm met Leuk Leuk.
    4 a 5 uur later.. shit.. kaas smoke generator leeg. Nog maar een keer vullen dan.. en wederom 4 a 5 uur later weer leeg. Nou dit leek...
  • T
    Tom waardeerde derkzz's bericht in het onderwerp Koud gerookte zoete zalm met Leuk Leuk.
    Hoi hoi.. Nou de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Koud gerookte zalm, op een verdwaalde forel na de enige vis die hier de laatste...
  • T
    Tom waardeerde Adriaan93's bericht in het onderwerp Beer Can Chicken met Leuk Leuk.
    Afgelopen zondag verveelde ik me een beetje, en dus besloten om de bbq maar aan te steken. Even een receptje opgezocht. Uitgekomen bij...
  • T
    Tom waardeerde Slicer2000's bericht in het onderwerp Koreaanse pulled pork met pita's met Leuk Leuk.
    Voor de eerste keer sinds ik me heb aangemeld heb pulled pork gemaakt. Deze keer gekozen voor de Koreaanse variant volgens Noskos. Eerst...
  • T
    Tom waardeerde De Buuk's bericht in het onderwerp Buikspek met Leuk Leuk.
    Ff in de all purpose rub gezet met wat ketjap. Om 15:00 op de bastard met twee chunks kers. Aflakken bij 65 gr, door tot 71 gr en...
Terug
Bovenaan Onderaan