Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Daarom heb ik altijd een oven thermometer op mijn rooster staan voor de temperatuur daar. Vaak is het op de deksel meter 15 graden warmer. Maar nu was het op de meter op mijn rooster pas 95 graden en op de deksel 105 en de HM gaf 138 aan.
Waar en hoe plaatsen jullie de TC? Ik had hem nu met het klemmetjes op het rooster gezet maar dan is de temperatuur te hoog in vergelijking met een losse oven thermometer op het rooster en de meter in mijn deksel.
Hoe krijg je de uien goed gaar?
Ik heb het recept geprobeerd.
Maar de uien blijven bij mij te hard.
Ik heb ze zelfs nog een half uur langer laten liggen.
Iemand nog tips?
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.