BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door theun2969

  1. T

    BBQ tapas - Kurt Dekoninck

    kan iemand mij helpen dit boek aan te schaffen? Het boek is, waar ik heb gekeken, uitverkocht! Uitgever, bol.com, amazon, marktplaats.... helemaal nergens niks meer... graag uwen hulp!
  2. T

    Kip: Gemarineerde Drumsticks!

    Geen dank voor het delen... graag gedaan! Zo en nu allemaal als de sodemieter die Drumsticks in de marinaden en de Q aan!!
  3. T

    een paar kiekjes van de workshop van afgelopen winter...

    De cursisten hebben echt alles zelf (voor)bereid tot en met de kiprollade! ( ik had de poten wel al uitgebeend) Was erg leuk om te geven! In samenwerking met Itratuin willen we bekijken of dit vaker per jaar of doorlopend kunnen aanbieden. Alleen zit nu alles op slot op dit moment door de...
  4. T

    Kip: Gemarineerde Drumsticks!

  5. T

    Steven & Me Maart 2013 - Varkenskarbonades in bourbon pekel

    HAHAH oke oke die zit!!!
  6. T

    Steven & Me Maart 2013 - Varkenskarbonades in bourbon pekel

    Dominique, is dat lekker aardappelcompote met miesrikswortel?? haha
  7. T

    Steven & Me Maart 2013 - Varkenskarbonades in bourbon pekel

    Dennis, Ik had er ook een hard hoofd in maar de toevoeging van mierikswortel aan de appelmoes was verassend goed! Omdat de kinderen mijn eigen gemaakte appelmoes altijd erg lekker vinden heb ik de mieriekswortel alleen in mijn portie gedaan. Wel uit een potje, dat vertel ik er wel eerlijk bij...
  8. T

    Steven & Me Maart 2013 - Varkenskarbonades in bourbon pekel

    Hier mijn resultaat voor de Steve & Me maart 2013. Ik had mooie dikke haaskarbonades van elk bijna 3 cm! Deze in de pekeloplossing met bourbon. Eigen gemaakte vulkanische appelmoes in making... Wat vonden we ervan: Door het pelkelen bleef het magere vlees van de karbonade na het...
  9. T

    Varkens Runder Vink op bedje van groenten.

    Oei da's een leuk recept, Frits! Gaan we ook een keer proberen.
  10. T

    Biefstuk reverse sear

    Het vlees heeft vanuit de koelkast ongeveer een half uur nodig om op kamer temperatuur komen. In deze tijd zal het vlees echt niet bederven, je moet het natuurlijk niet naast een warmtebron leggen maar op een plek met een gematigde (kamer) temperatuur! Geloof mij dat alle koks het vlees zeker...
  11. T

    Steven & Me Maart 2013 - Varkenskarbonades in bourbon pekel

    Ik ga ze zelf aankomend weekend maken! Heb er zin!
  12. T

    Bijna echt vergeten groentes!

    Jammer dat de kleuren verwelken van de groenten, maar de smaak zal ongetwijfeld goed zijn geweest!
  13. T

    Kerstkalkoen, BGE Large Maiden Run

    Mooi gedaan Dennis! Ik heb op dit moment een kalkoen van 7.350 gr in de Apple brined liggen soppen. We hebben zaterdag onze "after" kerstdiner omdat onze dochter Nienke erg ziek was met de kerst en dat is ze nog steeds... Nienke zorgt altijd voor het "Crand kerstdesert" dus we wachten en...
Terug
Bovenaan Onderaan