BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door TheoP

  1. T

    Wat is er fout gegaan bij mijn Short Ribs?

    Bedankt voor jullie reacties. IK Denk dat ik de volgende keer gewoon al vanaf het begin moet knijpen. Ik denk dat mijn temperatuur meteen vanaf het begin te hoog was omdat ik de klep even open heb laten staan bij het aansteken zodat hij mooi aan zou gaan. Als hij eenmaal goed warm is gaat de...
  2. T

    Wat is er fout gegaan bij mijn Short Ribs?

    Ja dat is een goede vraag. Ik zie Aaron Franklin inderdaad ook altijd kijken naar de bark en niet zo zeer naar de temperatuur. Wellicht dat ik daar voortaan ook maar meer op moet letten.
  3. T

    Wat is er fout gegaan bij mijn Short Ribs?

    Ik heb helaas geen goede foto van voordat hij erop ging. Heb de Short Ribs gehaald bij de Makro. Ze kwamen uit Ierland maar weet niet hoe ze gevoed zijn. Marmering zag er goed uit maar kon inderdaad wel beter. Bedankt voor je tip rondom de bark. Wellicht dat ik de volgende keer gewoon moet...
  4. T

    Wat is er fout gegaan bij mijn Short Ribs?

    Afgelopen weekend voor het eerst Short Ribs gemaakt op mijn Bastard. Heb de volgende stappen gevolgd: -BBQ rond de 130 -Short Ribs mooi gekruid en op de BBQ -Bij ongeveer 75c ingepakt in aluminium folie -Bij ongeveer 94c geprikt en prikker ging er makkelijk is -Eraf gehaald en eerst laten...
  5. T

    Voorstellen

    Hallo allemaal, Mijn naam is Theo, ben 33 jaar en trotse bezitter van een Bastard. Door boeken te lezen en filmpjes te kijken op YouTube leer ik iedere week weer iets nieuws. Al heel wat lekkers gemaakt maar soms gaat het ook wat minder dan verwacht 😆. Des te meer reden om het nogmaals te...
Terug
Bovenaan Onderaan