Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Bedankt voor het advies. Ik heb nog een laatste vraag over gietijzer. Is dat als je het koopt altijd gelijk klaar voor gebruik? Of moet je dat nog seasonen?
Ik heb nu deze gezien en die heeft eigenlijk alles wat ik zoek. Groter oppervlakte, goedkoper dan mijn eerdere opties en dus van gietijzer...
Ik heb eigenlijk dezelfde vraag, maar wil er ook weer niet de hoofdprijs voor betalen aangezien ik zo'n bakplaat voorlopig nergens anders voor ga gebruiken.
Dus een beetje gezocht op internet en kwam de volgende bakplaten tegen:
Misschien iets te klein voor 2 hamburgers tegelijk...
Bij beef en steak en bij bbquality kan je het in tot 2 of tot bijna 2 kilo bestellen. Of komt het dan in meerdere kleine stukken aan?
http://www.beefensteak.nl/nl/botswana-picanha-heel.html?id=27998620&quantity=1...
Andere vraag. Als ik nu een groot stuk Picanha bestel van 2 kilo. Dan kan ik die wel makkelijk in kleinere stukken snijden en per x op de bbq leggen toch?
aha, ja dat was mijn gedachte ook al. Dus beter 1 groot stuk van 2 kilo op de bbq en wat je niet direct opeet in de vriezer dan een klein stuk van 500 gram kopen.
Tnx.
aha dus het niet is niet zo dat duurdere ook gelijk betere zijn qua bestendigheid tegen hitte?
Of zit je dan gelijk weer een flinke stap hoger qua prijs?
Dat zou ook een goede optie zijn. Alleen geven die losse kernthermometers toch niet op de graden exact de temperatuur weer? En dan moet je de deksel er weer vanaf halen. If you are looking you ain't cooking ;).
Dus ik vroeg me af of er niet een kernthermometer was met draad en exacte graden...
Heb al 2x een fantast gehad die het niet overleefde om met het meetstaafje tegen de grill te komen.
1x zelf gedaan en de volgende keer was ik er extra voorzichting mee maar ja dan komen mijn zwagers even kijken wat ik doe en waar dit voor is enz. en ja weer tegen de grill toen ze het meetstaafje...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.