Beef en Steak

Recente inhoud door rvoogel

  1. R

    Low & slow short ribs erg droog

    Hey Frits, Dank voor je uitleg. Ik ben bang dat ik hem dan te lang heb laten zweten, aangezien ik even heb gewacht mer inpakken. Wilde even kijken of en hoe ver hij verder zou zakken. Twee flinke plakken —> +/- de helft (al dan niet ietsje minder) van een standaard pakje roomboter.
  2. R

    Low & slow short ribs erg droog

    Hi Genootschap! Gister +/- 1KG Iers Angus short ribs bereid op de kamado. Heb deze zaterdag in een koffie rub gerold, en een nachtje gevacumeerd in de koelkast laten liggen. Zondag rond 11 uur begonnen, en halverwege de mdidag kwamen de ribs op 65 graden, waarna deze ivm stall terug zakte naar...
  3. R

    Hoi!

    Hoi genootschap! Sinds mei van dit jaar (sinds het bezit van een tuin...:)) actief bezig met een kamado. Hoop hier veel informatie te vinden en delen! Gr Ruben.
Terug
Bovenaan Onderaan