BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Ruud1980

  1. R

    Bbq meubel

    opzoek naar schroefjes voor de handgrepen kwam ik gatzaag 80mm tegen. Meteen maar een gat achterin de bodemplaat gezaagd.
  2. R

    Bbq meubel

    Geen ideeof ik daar last van krijg. Ga er vanuit dat er genoeg toevoer is via het gat in het werkblad, word ruim 2.5 cm rondom groter dan de basterd. En anders gaat een gat in de bodem.
  3. R

    Bbq meubel

    We zijn weer een heel eind verder gekomen dit weekend! Waren 2 lange dagen, maar toen ik lekker bezig was kom ik niet stoppen! Deze week al het hout zagen voor het werkblad, kan die er volgend weekend ook op.
  4. R

    Bbq meubel

    Na een paar jaar bbqen op mijn zelf gemaakte braai, begon het steeds meer te kriebelen. Er moest toch maar een komado bij komen. Na een korte zoektocht kwam ik een mooie basterd large tegen. Inmiddels staat hij er al een aantal maanden er bbqen we nu bijna elk weekend. Alleen mis ik wel wel wat...
  5. R

    Kipshoarma van ‘t spit

    Dat ziet er heel lekker uit!! Staat nu ook op de top do list.
  6. R

    Effe voorstellen.

    Pizza's zijn echt super. 2 verschillende soorten deeg geprobeerd en de 2 was perfect. Miste eerst wel wat warmte aan de bovenkant omdat de steen 300 graden was, was de bodem klaar maar de korst nog zacht. Dat heb ik nu opgelost door kleine houtjes aan 1 kant te branden. Zoals een echte...
  7. R

    Effe voorstellen.

    Alles heb ik dubbelwandig gemaakt met isolatiemateriaal ertussen. Onderplaat word niet warmer dan 40 graden.
  8. R

    Effe voorstellen.

    Hoi, ik ben Ruud. Na jarenlang gewoon een worstje en een kippenpootje op de BBQ was ik wel toe aan een nieuwe uitdaging. Vorig jaar me tuin verbouwd en een mooie veranda gemaakt. Dus tijd voor een nieuwe bbq! Eigenlijk wilde ik ook wel een openhaard dus na wat zoekwerk kwam ik uit bij een...
Terug
Bovenaan Onderaan