BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door rokendrib

  1. R

    Vandaag is het zover

    komt vanzelf goed, low en slow..
  2. R

    Vandaag is het zover

    lekker nachtje gehad? waar zit ie nu?
  3. R

    Entrecote

    blaas dat weer ook een beetje richting noorden svp...
  4. R

    Fardo's: Ribs en prei

    ziet er goed uit. mooie pannetjes ook.
  5. R

    Big Green Egg

    verankeren dat ding en zorgen dat ie nooit meer los kan. die ga jij echt niet meer teruggeven :D
  6. R

    pulled pork 1.0

    t ei verdient ook wat props. zonder bijvullen bijna 27 uur gebrand, super stabiel, en aan t houtskool te zien hadden we nog wel even gekund...
  7. R

    Maiden Run Spareribs en sate.

    ziet er goed uit dat tonnetje!
  8. R

    pulled pork 1.0

    bedankt voor de felicitaties en de knor, het was een hele sessie, maar het resultaat mag er zijn! Heerlijk! :'(
  9. R

    pulled pork 1.0

    om 23:00 uur en na 26,5 uur was het zover! Ik had toch nog even het traditionele north carolina sausje erbij gemaakt, was een heerlijk broodje. En volgens mij is het toch nog goed gekomen met de bark. Iedereen bedankt voor de tips met name Frits, de alu folie heeft t varken (& mij...
  10. R

    pulled pork 1.0

    de folie helpt..nog 2 graadjes te gaan.
  11. R

    pulled pork 1.0

    nee, heb ik niet gedaan, is 1 x gerubd. zit nu op 85.
  12. R

    pulled pork 1.0

    20:25 ei 110 big 7 21:31 ei 100 big 28 22:00 ei 125 big 37 06:15 ei 110 big 63 07:40 ei 110 big 63 08:25 ei 120 big 63 09:25 ei 110 big 64 10:35 ei 110 big 65 11:35 ei 110 big 65 12:25 ei 110 big 66 14:10 ei 110 big 67 14:40 ei 110 big 68 17:15 ei 110 big 72 18:45 ei 110 big 72 19:30 ei 110...
  13. R

    pulled pork 1.0

    19:50 ei 150 big 75 inpakken heeft effect
Terug
Bovenaan Onderaan