Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Geloof niet dat zoiets snel zou gebeuren, de WSM heeft ongeveer 1 dag nog naar vis geroken.
Ruikt inmiddels gewoon weer lekker naar rook in de schuur 😂
Goede vraag, met grotere stukken vlees doe ik dit namelijk wel maar met ribbels eigenlijk nog nooit gedaan.
Denk dat het niet goed gaat ook omdat ze niet in hun eigenieuwe vocht kunnen stomen (alleen de onderste)
Met vlees was ik al redelijk verpest, qua vis zou ik niet zo snel verpest raken.
Heb vandaag wel even een klein stukje geproefd om te testen maar lust eigenlijk haast niks qua vis 😂😂
Was meer een project voor familie dit 👍
Hallo Charly,
Heb niet echt een vaste samenstelling van de ingredi?nten (Honing, sweet baby rays en srichacha saus)
Gewoon een beetje mixen naar je eigen smaak.
Wat betreft het aflakken 1x als ze net uit de folie komen en de tweede keer na een half uur.
Succes 👍
Ben ik met je eens, ook ik vind het tegenvallen. Daarom zat ik te denken om de gaten af te sluiten, in ieder geval aan de kant waar geen branders aan staan. Ga in het weekend weer wat dingen proberen. Smoker staat ook bij mij op m'n lijstje. ;)
Kan je die gaten zomaar dichtzetten dan?
Zonder...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.