Beef en Steak

Recente inhoud door Robert-HJD

  1. R

    Koud gerookte zalm op elzenhout.

    Even kijken of iemand anders hier toevallig antwoord op heeft dan, ik heb nog weinig ervaring met vis dus kan het je zo ook niet zeggen.
  2. R

    Koud gerookte zalm op elzenhout.

    Geloof niet dat zoiets snel zou gebeuren, de WSM heeft ongeveer 1 dag nog naar vis geroken. Ruikt inmiddels gewoon weer lekker naar rook in de schuur 😂
  3. R

    Koud gerookte zalm op elzenhout.

    Daar doen we het voor toch 👍👍
  4. R

    Koud gerookte zalm op elzenhout.

    Toch een leuk compliment dat mijn moeder  (die haast niks lust qua vis) het toch lekker vind) 😂😂
  5. R

    Spareribs 3-2-1 en MOINK balls van de WSM.

    Goede vraag, met grotere stukken vlees doe ik dit namelijk wel maar met ribbels eigenlijk nog nooit gedaan. Denk dat het niet goed gaat ook omdat ze niet in hun eigenieuwe vocht kunnen stomen  (alleen de onderste)
  6. R

    Koud gerookte zalm op elzenhout.

    Met vlees was ik al redelijk verpest, qua vis zou ik niet zo snel verpest raken. Heb vandaag wel even een klein stukje geproefd om te testen maar lust eigenlijk haast niks qua vis 😂😂 Was meer een project voor familie dit 👍
  7. R

    Koud gerookte zalm op elzenhout.

    Nee dit was voor mij ook de eerste keer, schijnt heel lekker te zijn bij vis gerechten.
  8. R

    Koud gerookte zalm op elzenhout.

  9. R

    Spareribs 3-2-1 en MOINK balls van de WSM.

    Iedereen bedankt voor de leuke reacties, ze hebben inderdaad super gesmaakt!
  10. R

    Spareribs 3-2-1 en MOINK balls van de WSM.

    Hallo Charly, Heb niet echt een vaste samenstelling van de ingredi?nten (Honing, sweet baby rays en srichacha saus) Gewoon een beetje mixen naar je eigen smaak. Wat betreft het aflakken  1x als ze net uit de folie komen en de tweede keer na een half uur. Succes 👍
  11. R

    Eerste keer pulled pork!

    Bedankt voor de sticker! Zal deze week ook de BCC er op gooien, heb deze ook nog als verslag staan van vorige week 👍
  12. R

    Eerste keer pulled pork!

    Nogmaals bedankt voor de mooie smoker 👍 Jij je nieuwe ei al uitgetest??
  13. R

    Aankoop advies betreft smoker aub.

    Ben ik met je eens, ook ik vind het tegenvallen. Daarom zat ik te denken om de gaten  af te sluiten, in ieder geval aan de kant waar geen branders aan staan. Ga in het weekend weer wat dingen proberen. Smoker staat ook bij mij op m'n lijstje.  ;) Kan je die gaten zomaar dichtzetten dan? Zonder...
Terug
Bovenaan Onderaan