Beef en Steak

Recente inhoud door Ridevi71

  1. Ridevi71

    Grillen op Kreta... best een beetje heet daar! Goed verhaal... lekker kort!

    Hoi @Sander72 Ik lees nu je post. Ben (helaas) niet meer zo heel veel op het forum. Allereerst mijn oprechte deelneming kerel. Heel veel sterkte. Ook voor de hele familie natuurlijk want ook vrouw en kinderen zullen het zwaar hebben gehad. En zullen het wellicht nog wel moeilijk hebben...
  2. Ridevi71

    Lam van het spit met flatbread en knoflooksaus

    Thnx Ik vroeg om een mooi stuk lam, en hij pakte dit. Was nog niet in mooie stukken gesneden voor de verkoop. Heb het zo meegekregen. Wat je op de foto's ziet is ook maar de helft van wat ik kreeg. Rest nog in vriezer
  3. Ridevi71

    Lam van het spit met flatbread en knoflooksaus

    Beste bbq collega's Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat geplaatst heb. Diverse redenen zijn daaraan schuldig. Het is trouwens niet zo dat er niet ge-bbq-ed wordt hoor. :D Alleen het plaatsen van een verslagje van de zoveelste chickenwings, hammetje of bavette zie ik dan niet zo zitten...
  4. Ridevi71

    Hamburger met peer

    Thnx, is een lekker burgertje hoor. Ook een gado gado variant Is erg lekker, (dikke pindasaus en taugé)
  5. Ridevi71

    Hamburger met peer

    thnx het is een zoete toevoeging, zo moet je het zien wat ook heel lekker was, de resterende peer in blokjes, "genarineerd" in de honing-rum gewoon een paar blokjes erbij, on the side, zeg maar. daar proef je de peer zeker. uiteraard is eea afhankelijk van type peer en hoe lang je marineert
  6. Ridevi71

    Hamburger met peer

    zonder kaas lukt het ook wel hoor Piet ;)
  7. Ridevi71

    Hamburger met peer

    Beste bbq collega's Van een goede collega mocht ik eens door zijn hamburger boek bladeren. Uiteraard krijg je daar niet alleen honger van, maar ook bakken met inspiratie. Zodoende onderstaande burger eens geprobeerd en die wil ik graag met jullie delen ingrediënten: hamburger van rundergehakt...
  8. Ridevi71

    Porchettanet niet

    Porchetta :love::love::love::love::love: Misschien wel het lekkerste wat je met buikspek kunt maken. Tip voor volgende keer Mocht je niet genoeg hitte hebben voor een knapperig korstje, dan werkt het heel goed om er even met een gasbrander overheen te gaan. Overigens Is porchetta zonder...
  9. Ridevi71

    Longhaas in mosterd marinade

    Ik probeer zoveel mogelijk zeen te verwijderen. Maar niet zo dat er van het stuk vlees niks meer overblijft
  10. Ridevi71

    In Memorial: Jonnie Boer, Gehaktballen

    Goed idee Frits. Het Is het ook wel waard Thnx
  11. Ridevi71

    In Memorial: Jonnie Boer, Gehaktballen

    Ingrediënten: (8 ballen) 1 kilo rundergehakt 2 eieren 120 gr paneermeel 2 flinker eetlepels mosterd 2 tl cayennepeper of 1 eetlepel sambal of een vers pepertje 2 eetlepels ketjap 3 tenen knoflook snuf zout klein uitje, gesnipperd 1 eetlepel balsamicoazijn Beste bbq collega's Zoals het hier...
  12. Ridevi71

    Longhaas in mosterd marinade

    Thnx Peter Tja, eigenlijk Is dit het meest leerzame De combinatie lijkt me super lekker. Dus ik ga zeker nog eens proberen. Bijvoorbeeld vloeibaarder maken. Of niet marineren maar een soort van aflakken. Nieuwe ronde nieuwe kansen
  13. Ridevi71

    Longhaas in mosterd marinade

    Thnx Ik dacht toch echt dat ik die al verwijderd Had. Maar goed, opgelost
  14. Ridevi71

    MOINK balls

    moinks altijd een succes je hebt er een lekker maaltje van gemaakt
  15. Ridevi71

    Longhaas in mosterd marinade

    Beste bbq collega.s Enige tijd geleden heb ik zelf mosterd gemaakt. Dat leverde een heerlijke mosterd op. Natuurlijk wilde ik daar meer mee doen dan alleen een beetje mosterd bij een blokje kaas, dus een beetje inspiratie opgedaan. Het volgende gerecht is het geworden: ingrediënten: longhaas...
Terug
Bovenaan Onderaan