Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hoi @Sander72
Ik lees nu je post. Ben (helaas) niet meer zo heel veel op het forum.
Allereerst mijn oprechte deelneming kerel. Heel veel sterkte.
Ook voor de hele familie natuurlijk want ook vrouw en kinderen zullen het zwaar hebben gehad. En zullen het wellicht nog wel moeilijk hebben...
Thnx
Ik vroeg om een mooi stuk lam, en hij pakte dit. Was nog niet in mooie stukken gesneden voor de verkoop. Heb het zo meegekregen. Wat je op de foto's ziet is ook maar de helft van wat ik kreeg. Rest nog in vriezer
Beste bbq collega's
Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat geplaatst heb.
Diverse redenen zijn daaraan schuldig.
Het is trouwens niet zo dat er niet ge-bbq-ed wordt hoor. :D
Alleen het plaatsen van een verslagje van de zoveelste chickenwings, hammetje of bavette zie ik dan niet zo zitten...
thnx
het is een zoete toevoeging, zo moet je het zien
wat ook heel lekker was, de resterende peer in blokjes, "genarineerd" in de honing-rum
gewoon een paar blokjes erbij, on the side, zeg maar. daar proef je de peer zeker.
uiteraard is eea afhankelijk van type peer en hoe lang je marineert
Beste bbq collega's
Van een goede collega mocht ik eens door zijn hamburger boek bladeren.
Uiteraard krijg je daar niet alleen honger van, maar ook bakken met inspiratie.
Zodoende onderstaande burger eens geprobeerd en die wil ik graag met jullie delen
ingrediënten:
hamburger van rundergehakt...
Porchetta :love::love::love::love::love:
Misschien wel het lekkerste wat je met buikspek kunt maken.
Tip voor volgende keer
Mocht je niet genoeg hitte hebben voor een knapperig korstje, dan werkt het heel goed om er even met een gasbrander overheen te gaan.
Overigens Is porchetta zonder...
Ingrediënten: (8 ballen)
1 kilo rundergehakt
2 eieren
120 gr paneermeel
2 flinker eetlepels mosterd
2 tl cayennepeper of 1 eetlepel sambal of een vers pepertje
2 eetlepels ketjap
3 tenen knoflook
snuf zout
klein uitje, gesnipperd
1 eetlepel balsamicoazijn
Beste bbq collega's
Zoals het hier...
Thnx Peter
Tja, eigenlijk Is dit het meest leerzame
De combinatie lijkt me super lekker. Dus ik ga zeker nog eens proberen.
Bijvoorbeeld vloeibaarder maken.
Of niet marineren maar een soort van aflakken.
Nieuwe ronde nieuwe kansen
Beste bbq collega.s
Enige tijd geleden heb ik zelf mosterd gemaakt. Dat leverde een heerlijke mosterd op.
Natuurlijk wilde ik daar meer mee doen dan alleen een beetje mosterd bij een blokje kaas, dus een beetje inspiratie opgedaan.
Het volgende gerecht is het geworden:
ingrediënten:
longhaas...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.