Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ingrediënten: (8 ballen)
1 kilo rundergehakt
2 eieren
120 gr paneermeel
2 flinker eetlepels mosterd
2 tl cayennepeper of 1 eetlepel sambal of een vers pepertje
2 eetlepels ketjap
3 tenen knoflook
snuf zout
klein uitje, gesnipperd
1 eetlepel balsamicoazijn
Beste bbq collega's
Zoals het hier...
Thnx Peter
Tja, eigenlijk Is dit het meest leerzame
De combinatie lijkt me super lekker. Dus ik ga zeker nog eens proberen.
Bijvoorbeeld vloeibaarder maken.
Of niet marineren maar een soort van aflakken.
Nieuwe ronde nieuwe kansen
Beste bbq collega.s
Enige tijd geleden heb ik zelf mosterd gemaakt. Dat leverde een heerlijke mosterd op.
Natuurlijk wilde ik daar meer mee doen dan alleen een beetje mosterd bij een blokje kaas, dus een beetje inspiratie opgedaan.
Het volgende gerecht is het geworden:
ingrediënten:
longhaas...
Precies wat je zegt sander
De foto's doen geen recht aan de lol die je samen hebt.
En de foto's zijn geweldig, moet je nagaan wat een gezelligheid het was.
Topper weer (y)
Met poeder kan het idd ook. In principe draai je de zaadjes iin de keukenmachine ook tot poeder, dus die stap sla je dan over
En ja, oneindig veel variatie is mogelijk.
Daat is zo leuk er aan, naast dat het makkelijk en goedkoop is
Pfff sander
Jij moet echt deze zomer naar Italië
Alleen al voor de bloem en alcohol :cool:
Prima pizza's kerel. Kan je van blijven eten.
Nice job :love:
Beste bbq collega's
Een tijdje geleden werd ik door een collega op het werk geattendeerd op een boerderijwinkeltje hier in de omgeving.
Deze verkocht mooi bbq vlees van eigen eigen rund en lam. Varken komt van een bevriende boer.
Slachten laten ze elders doen maar het versnijden doen ze...
Beste bbq collea's
Kortgeleden was mijn home-made rub op. Dus: tijd voor een nieuwe voorraad.
Ik gebruik als basis altijd de basis-bbq-rub van Noskos. Daar speel ik dan een beetje mee zoals iets meer knoflook, komijn en Cayenne.
Hoeveelheid zout ben ik dan weer wat gematigder in.
Maar dan heb...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.