Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Om half 7 was het dan zover! 88 graden!! Toen nog opnieuw in de folie verpakt om even te laten rusten.
We hebben erg lekker gegeten voor herhaling vatbaar :D
Kerntemperatuur was 74 graden dus alvast de saus/glaze erop!!
Ik heb als saus de memphis red van stockyard
Het is me eerste PP dus ik houd het simpel het uitproberen van rubs en sauzen houd ik voor de volgende keer oh en als rub de all purpose rub van bbqguru
Weer heerlijk gegeten de spek bij de kip voegt niet echt iets toe kwa smaak maar het is wel erg lekker om tussendoor van te knabbelen :P
De zalm in de witlof was ook goed gelukt.
Simpel te maken maar erg lekker allerlei verschillende smaken in zo'n klein gerechtje.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.