BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Ribo

  1. R

    Gehakt brood met magermet 80/20

    Ziet er goed uit! Welke temperatuur had je de BBQ?
  2. R

    Boeuf Bourginon; Recept voor de DO

    Ziet er goed uit! Heb je ook wat gedaan met rookhout?
  3. R

    1e keer cinnemon roll op BGE

    Zo, vandaag de BGE aangestoken voor cinnemon roll volgens het recept van Noskos. Helaas geen keukenmachine, dus alles met de hand gemixd. Vond dat ik geen mooi deegje had, het plakte nog flink. Beetje meer bloem bij gedaan en dat was nodig. Je merkt voor het eindresultaat dat het...
  4. R

    BGE on fire!

    Zo is het Wilco. Ik ga regelmatig wat posten en dan hoor ik de feedback wel šŸ‘
  5. R

    Pulled Pork voor volgende week

    Zien er goed gelukt uit! Vraagje; de zakjes doe je in de vriezer en op de dag zelf weer opwarmen op de BBQ en dan mengen met saus?
  6. R

    BGE on fire!

    Hallo BBQ helden! Sinds kort eigenaar van een Big Green Egg (L). Hiervoor al enige tijd gespeeld met een kogel BBQ, voornamelijk spareribs 321 methode en PP. Onwijs veel zin om lekker te experimenteren, fouten te maken om vervolgens veel beter te worden! Het lijkt mij leuk om een keer...
Terug
Bovenaan Onderaan