Beef en Steak

Recente inhoud door Reno

  1. R

    Variatie op MOINK balls

    Leuk bedacht en ziet er lekker uit! Leuk als versnapering tussendoor. Komt op de lijst.
  2. R

    Afsluiting Oosterse thema avonden

    Zjeej, wat ben jij creatief zeg! Je maakt mooie gerechten!
  3. R

    MOINK balls

    Als er iemand van je ballen wil proeven, haal dan wel eerst de prikkers eruit!
  4. R

    Laatste avond in Frankrijk...Dorade.

    Ik kan ze bijna proeven, heerlijk! En op vakantie smaken ze  extra lekker.
  5. R

    Waar koop jij je vlees?

    Met een paar minuten zit ik over de grens en ben in Duitsland. Daar kun je een prima, zo niet beter, stuk vlees halen tegen een redelijke prijs. De spareribs die je daar kunt kopen hebben aan het uiteinde een stukje kraakbeen (ik noem dat knasterbot). In Emmen zit een Turks winkeltje waar...
  6. R

    Beercan chicken versus farmers chicken

    Kippetjes zien er super uit! Zowel de buiten- als de binnenkant, hou ik van. Leuk om het verschil te proeven lijkt me, ga er ook eentje met hooi naast zetten.
  7. R

    hele beenham in de ton

    Hier wat pics van het buitengebeuren. http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=1131.60
  8. R

    Waar staat jouw BBQ?

    Hier een foto van ons buiten- en BBQhok, op de foto nog een beetje in aanbouw zoals je ziet. Deze heb ik vorig jaar gemaakt van in de loop der tijd opgespaarde materialen. De buitenkeuken idem en is erg praktisch. Hij staat op wieltjes en kan zowel onder dak als daarbuiten gebruikt...
  9. R

    hele beenham in de ton

    Thx voor jullie reacties! Was inderdaad heel erg leuk om te doen, ook wel spannend want stel je voor dat het mislukt. De ham was goed gaar tot op het bot maar nog wel goed sappig. Hij heeft ongeveer 3 uur in folie en kranten na kunnen garen, misschien hoeft dit niet zo lang maar tegen 23.00 uur...
  10. R

    Voorstellen

Terug
Bovenaan Onderaan