Beef en Steak

RaymondJ1985's Laatste bijdragen

  • RaymondJ1985
    RaymondJ1985 waardeerde Veluwse Bob's bericht in het onderwerp BGE vraag met Leuk Leuk.
    ben ook wel van mening dat met deze temperaturen dat na een poosje de temperatuur kan oplopen doordat het vocht dan onderhand uit het...
  • RaymondJ1985
    RaymondJ1985 waardeerde Rdj's bericht in het onderwerp BGE vraag met Leuk Leuk.
    Het kan soms om enkele millimeters gaan , dus dan doe je toch iets te veel . Tussen 10/15 minuten is hij wel daar hoe je hem instelt...
  • RaymondJ1985
    RaymondJ1985 reageerde op het onderwerp BGE vraag.
    Er zullen vast meer manieren zijn. Wel leuk om te horen hoe iedereen het doet. Ik dacht ook dat ik het wel wist met m’n lucht schuiven...
  • RaymondJ1985
    RaymondJ1985 waardeerde Veluwse Bob's bericht in het onderwerp BGE vraag met Leuk Leuk.
    De wijze woorden van Rdj hebben alles al toegelicht. Dit is overigens niet alleen een big green egg vraag maar geldt voor alle...
  • RaymondJ1985
    RaymondJ1985 waardeerde Peter64's bericht in het onderwerp BGE vraag met Leuk Leuk.
    Wat @Rdj al aangeeft. Geeft je BGE de tijd om op te warmen, zeker nu het koud is. De coneggtor etc is ook allemaal steenkoud Lekker...
  • RaymondJ1985
    RaymondJ1985 waardeerde Rdj's bericht in het onderwerp BGE vraag met Leuk Leuk.
    Eerder er in zetten en mee laten opwarmen naar je eind temperatuur. Niet er overheen. Een kamado is sneller heter dan je hem afkoelt.
  • RaymondJ1985
    RaymondJ1985 waardeerde Rdj's bericht in het onderwerp BGE vraag met Leuk Leuk.
    Waarom eerst naar 220 graden als je 160 je doel is . De hitte zit dan al in je keramiek en zal langer duren om terug te gaan en met...
  • RaymondJ1985
    RaymondJ1985 reageerde op het onderwerp BGE vraag.
    Waarom eerst naar 220 graden als je 160 je doel is . De hitte zit dan al in je keramiek en zal langer duren om terug te gaan en met...
  • RaymondJ1985
    RaymondJ1985 heeft het onderwerp BGE vraag geplaatst in Materiaal.
    Dag allen! Vandaag de Motherload gemaakt op de BGE large. Komt uit het smokey goodness boek en is echt een calorierijke aanrader...
  • RaymondJ1985
    Beste BBQ-Vrienden! Het heeft al met al wel wat weekjes omvat, maar mijn Super klus met de Super DIKKE WSM-57 is vandaag officieel...
  • RaymondJ1985
    Het was toch wel een lekker weertje zondag jl. Dus goede plannen gemaakt, - Buiten Biertje Drinken. (BBD) - 4 indo gerechten gemaakt...
Terug
Bovenaan Onderaan