Beef en Steak

Recente inhoud door pvdp

  1. P

    Het moet vooruit gaan

    Aan gedacht inderdaad, maar ik lees dat de smaak toch iets anders is :) Interessante tip, bedankt! Allemaal goede punten, thanks. Ai, toch? Ik hoopte dat er alsnog vrij snel op te bakken was omdat het een afgesloten geheel is. Budget was op zich niet het doel. Voor een eenmalige aankoop mag...
  2. P

    Het moet vooruit gaan

    Wel, die vraag stel ik me inderdaad. Eens je die kamado's en plancha's gezien hebt, zie je ze in je hoofd al staan blinken op je terras en is het moeilijker om er weer een down-to-earth kettle te visualiseren. My precious... Maar het kost minder, weegt geen ton, vreet geen bos, low risk. Het...
  3. P

    Ofyr en gelijkaardig: verbruikskost?

    Geen idee, dat wordt 'aangeraden'. Vandaar ook dat ik hier kom luisteren. Je mag er idd houtskool in doen (dus ik neem aan ook briketten) maar de fabrikant zegt dat je er dan ook heel veel nodig hebt omdat het eenvoudigweg een groot ding is.
  4. P

    Het moet vooruit gaan

    We hebben bijna 15 jaar een simpele no-nonsense Barbecook kettle (43 cm) en pas de laatste drie jaar is die eigenlijk buitengekomen. En eigenlijk is die te klein om gewoon lekker chill alles in 1 keer er op te leggen en met verschillende zones/temperaturen alles rustig klaar te krijgen en nog...
  5. P

    Ofyr en gelijkaardig: verbruikskost?

    Misschien lees ik de verkeerde reviews, maar nergens vind ik precies hoeveel van dat fijne ovengedroogde beukenhout je in je Ofyr (of gelijkaardig) moet doen voor een gemiddeld baksessietje met je vrouw en 2 kinderen. Op de site van Ofyr zelf lees ik "Voor een avondje koken (4 tot 5 uur) heeft...
  6. P

    Het moet vooruit gaan

    Ik heb het altijd druk. En ik wil goeie keuzes maken. Daarom kan ik niet zomaar een bbq shop binnenwandelen en geloven wat ze me daar wijsmaken, nee, ik ga er over zitten nadenken. En voor ik het weet, weet ik het helemaal niet meer of ik een Ofyr of een kamado of een pellet of gravity fed...
Terug
Bovenaan Onderaan