Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hoi allemaal,
Ik ben me aan het verdiepen in een smoker controller en nou lijkt 1 van deze inkbirds mij wel wat. Alleen kan ik niet echt grote verschillen ontdekken los van de “slurf” ,de lid detector en het wel of niet handmatig instellen van de controller. Wie weet wat nog meer verschillen...
Een goeie Frits moet ik zeggen, misschien gewoon op het rooster en dan wel indirect. Stof tot nadenken [emoji4]
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Voor de volgende keer dan misschien de Plate setter op het rooster met bouten of iets er tussen en dan de steen erop.
Thnx voor de antwoorden!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik had mijn plate setter ertussen en op het rooster mijn pizzasteen gedaan, dus misschien moet hij toch nog wat hoger van het rooster. Had je 200 graden dome temperatuur of op het rooster?
Thnx voor je reactie!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Vandaag ze geprobeerd te maken volgens het recept, op zich prima gelukt alleen de bodempjes worden echt zwart [emoji28] Het lijkt of de steen veel te heet wordt of draai je de bollen nog? Smaak was echt goed alleen zou leuk zijn als de bodem ook eetbaar is [emoji6]
Verzonden vanaf mijn iPhone...
Staat deze link niet op GitHub? En is deze controller nog actueel? Zoek nog een projectje en heb een 3D printer [emoji6]
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik zie dat ik wat heb aangeslingerd [emoji23][emoji1787] alleen heb geen melding gekregen van alle berichtjes [emoji6]
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.